moderator jernej in brezvezno brisanje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
torej kdo od modov ali adminov stalno brise teme o tem kje je moderator jernej?

Dej no, frajer, napisi odgovor v temo, ne pa brisat. Al spet kdo ne ve s kakimi gumami se more vozit pa se je zarad uzaljenega ega zacelo brisat?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Jernej se je nazadnje prijavil na Alter 22.11.2011.
Mogoče je pa na počitnicah?

Pod črto bo sedaj verjetno bolje, saj se je nehalo moderiranje enega podforuma v fašističnem (ali pa komunističnem, v vsakem primeru nedemokratičnem) stilu...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
v bistvu se je v tistem podforumu moderiralo po jasnih pravilih. Ce ti pac ni dovolil srati z alter zablodami se ne pomeni da je fasist. Tule v cveku pa lahko mirno razpravljas o teh temah.

Mene zanima kdo je ta brezjajcnik ki je pobrisal dve temi in ni sposoben stat za tem?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
v bistvu se je v tistem podforumu moderiralo po jasnih pravilih. Ce ti pac ni dovolil srati z alter zablodami se ne pomeni da je fasist. Tule v cveku pa lahko mirno razpravljas o teh temah.

Pravila tistega dela foruma:
Citat:

Podatki, ki so objavljeni na spletni strani Alter.si, so namenjeni izključno medsebojnemu sodelovanju obiskovalcev spletne strani in ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Če menite, da res potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali zdravstveno ustanovo. Uredniki spletne strani Alter.si ne odgovarjajo za izjave in mnenja avtorjev sporočil na forumih.

Torej je Jernej kar prepogosto igral boga in na osnovi svoje omejenosti v znanju omejeval tudi debato na forumu.

Drugače pa, kar se njega tiče... pri določenih zadevah je pa res znal tudi pomagati in ga je, če ga ne bo nazaj, škoda - a vseeno: preberi gornji citat, ki predstavlja pravila tistega dela foruma.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
ne, mene zanima kdo in zakaj je brisal dve temi ki ju je o tem odprl 8888.

Naj napise tist k je to brisal saj verjetno ni tok tezko.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
ni vsaka tema, ki je neprijetna tudi brezvezna. In ce dopuscajo da 5 ljudi sistemsko smeti po forumu, da stalno povsod smetijo o muslimanih, srebrenici, veri itd... Ko pa nekdo vprasa kje je nek moderator, ki je, po mojem skromnem mnenju, dobro moderiral, se pa brise tema.

Pa naj se oglasi tisti ki je brisal in pove zakaj je brisal. Verjamem da ima razloge. Naj jih pove. Ce nima razlogov je pac moten ce je kar na random brisal. da vidimo kdo zna brisat ampak ze eno leto ocitno mizi da ne brise vseh ostalih spamerskih tem.

Cakam.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja verjetno ker je brezvezna tematika. Majo ze svoje razloge.

Tema brezzvezna? kaj ima to z moji postom? Narobe si prebral prvi post kjer je vprašanje! Torej poglej kaj je Appolo vprašal in boš videl da si mim padu.

Nazadnje urejeno:

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16

To je pocasni zacetek konca tega foruma, moderatorji otroci brez jajc in brade,vse iz ozadja in brez hrbtenice...smrkarija za €€€€€
Upam in zelim na hiter konec kot ga je dozivel mobisux z jajcarji tega tipa.
Sedaj pa naj me ti mongoloidi se banajo !!!!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Spet se eden za zaveso skriva.

ZAHTEVAMO TRANSPARENTEN IN PRAVEN ALTER.
evil.gif

VIRANTA NA ALTER
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Aha, se opravičujrm, sem prej narobe razumel zadevo.

Kakor vem imajo dovoljenje za brisanje moderatorji doticnega foruma + admini. Ker ni nobenega odziva, predvidevam, da je...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
...je nekdo brez jajc k ne upa/zna pojasnit zakaj je brisal une teme? Pa kaj je to tak problem povedat zakaj je brisal? Pa naj slisimo...sej mogoce sem prezabit da bi razumel ampak naj proba razlozit no...

mosserrero - ja sem videl. Posmeh podforumu pa tematiki. Upajmo da ne bo kdo banan ko mu bodo povedali da homeopati ne znajo zloma pozdravit.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Predlagam, da odpreš temo o zdravstvenih posledicah, ki jih lahko prinese rezanje čebule.
cheer.gif

Potem daj še link v gurmanski kotiček (če tema že ni brisana).
cheer.gif

Po mojih izkušnjah ti bo diktatorček pisal ZS, saj se javno ne upa izpostavljat.

A ni nekdo že včeraj odprl temo s podobnim naslovom?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.