Moder ekran

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Rabil bi en nasvet in sicer, kakšen mesec se mi dogaja, da se mi sesuva windows 8.1. Nastane moder ekran z nekakšnim opravičilom in z errorom : DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER. Mal sem počekiral na netu, kaj bi to naj bilo in videl, da je nekaj v veziz napačnim driverjem, vendar ne morem ugotoviti kateri je ta. Šel sem na spletno stran proizvajalca (DELL), in dal čekiranje sistema. Sporoči mi, da so driverji vsi posodobleni, tako da nevem več kaj bi še lahko storil, da bi ugotovil kaj je narobe. Medtem sem inštaliral program Driver updater, pa je ščekiral, nekaj nadgradil, pa je na koncu še vedno enako. Rad bi kakšen nasvet, kako to nepriliko končat.
sprasujem se.gif

Če dam diagnosticaranje sistema mi pa napiše, da mi manjka sledeči program: appupdater.exe.

Nazadnje urejeno:

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
Se preko Hex stevilke poglej na google, ne samo preko izpisa napake. Mogoce kaj vec najdes, vem da te hex povejo bolj detajlno

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Ja, nekaj mora bit narobe z dellovimi driverji, ker kakor grem na konzolo My Dell, nekaj časa čekira sistem in se že resetira.
Bom še mal počekiral.
Videl sem tudi, da mi je manjkal program " Dell backup and recovery" program, bila je samo konzola, ker ko sem kliknil gor je iskalo program al nekaj tazga.

Zaenkrat hvala, bom še poročal, ko ugotovim kaj je narobe.

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Iskal sem z Driver Genius pro, Driver updater pro, in z enim od unibluja pa niso odpravili. Zanimivo pa je, da ko sem vse te programe dal skozi in sem potem šel na dellovo stran za nadgradnjo driverjev, mi sporoči, da imam že novejše od teh, ki jih mi ponuja Dell. Zanimivo!!!!
Bom poskusil še z tvojim predlogom, pa se slišimo. Hvala

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Svirati mi ga mora Dell oz. nekaj od tega. Ali bi blo kaj narobe, če bi vse kar je od Dell-a pobrisal?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ne preostane ti druga kot pa, da odstraniš vse dell gonilnike in nato ponovno zaženeš Pc.
Potem pa zažni enega od prej omenjenih programov za iskanje gonilnikov in jih namesti in javi, če bo delalo kot mora.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Zdej sem vrgel vse od Dell-a dolj, pa bom vidu kako se bo računalnik obnašal.

Hvala vsem za enkrat.