modelčki avtomobilov?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
To so bili avtki delani še v italiji...... SIKU so bili delani v zahodni nemčiji. Sedanji kitajski čipšit se sploh ne more primerjati s tem.

razen autoart in podobni, to so že prave zadeve, ampak so cene tudi prave in ga je škoda frocu v roke dat
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
406
83
Kras
www.mtl.si
Vidim, da nisem samo jaz na Lidlovi vitrini
grims-1.gif
.

Malo razmetano, ker so v uporabi
grin1.gif
, nekaj je pa tudi novih noter. Čeprav najraje oldtimerje zbiram (sploh takšne, katere sem sam ''vozil''). Večina je mojih, nekaj sem jih dobil podarjenih, ko so ljudje pucali podstrešja, nekaj pa sem nabavil po Ebayu.
Majorette je zakon, ta mala dva nista uspela uničit še niti enega, medtem ko ti ta novi običajno precej hitro končajo brez gum, itd. Najvrednejša sta pa ta rdeč BMW in rumen Mercedes kombi na špago
cool-1.gif
.

Potem je pa še ene 5 večjih igračk na daljinca in pa štirje 1:10 modeli na daljinca, od tega en pravi oldtimer-rariteta (žal ne v popolnoma original stanju) Tamiya Porsche 959 star okrog 25 let.

Nazadnje urejeno:

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Vidim, da nisem samo jaz na Lidlovi vitrini
grims-1.gif
.

Čakam da se spet pojavi v akciji ...rabim še eno
smile-1.gif
Je super ... ogromno modelčkov se lahko parkira ...

Imam tudi dve vitrini "ikea" samo so samo na tri police pa je malo placa ... + še ena vitrina "Lesnina" 4 police, sam vseeno tudi premalo placa ... Ta "lidlova" je pa glih taprava
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
ksz...

Jest se grem pa zadnje čase slot-racing in tam so nekateri modeli tudi narejeni "u nulo". Autoart xsara wrc 1:24 ima recimo narejene take detalje kot so napisi na sovoznikovem roadbooku, razne antenice itd..