Mobitelov Galaxy S: Je že komu uspela nadgradnja?

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Lahko, kdo napiše TOČNE nastavitve za APN, ker meni ne uspe nastavit za MMS. Vpišem vse kar zasledim na netu pa nič ne prime.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik killahbee pravi:
Tukaj je link za neučakane, kako preko Kiesa date telefonu Froyota
smile-1.gif

To je Kies patcher... odprete kies, priklopite telefon, zalaufate kies patch, izberete regijo XEE za slovenski android, kliknete write registry in nato v kies-u update firmware... Dobili boste pa JPA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

V temi z navodili so zapisali
Citat:

PRELIMINARY NOTE:
[WARNING!] Do Not flash Any ROM (firmware) until you can get the 3 buttons DOWNLOAD MODE working, even with this Kies trick.
If you want to test the 3 buttons download mode then notice that you can switch back to normal mode by pulling the battery out and then back in. At the next boot the phone will be back in normal mode.

... kaj je to 3 buttons DOWNLOAD MODE?

Kako naj to uredim/preverim, preden po navodilih naredim nadgradnjo?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
lenoba
10.gif

Citat:
“Download Mode” – for this hold Volume Down, Power and Home button simultaneously for a few seconds, you will now see this screen
IMG_0803.jpg

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Dobil pravilne nastavitve, ki končno delujejo.

Za GPRS:

IME: Poljubno
APN: internet.simobil.si
Proxy: 080.095.224.017
Vrata: 9201
Uporabniško ime: simobil
Geslo: internet
Strežnik: pustiš prazno
MMSC: pustiš prazno
Posredniški strežnik MMS: pustiš prazno
Vrata MMS: pustiš prazno
MMC: 293
MNC: 40
Vrsta potrjevanja: PAP or CHAP
Vrsta APN: internet

Za MMS:

Ime: Poljubno
APN: mms.simobil.si
Proxy: pustiš prazno
Vrata: pustiš prazno
Uporabniško ime: simobil
Geslo: internet
Strežnik: pustiš prazno
MMSC: http://mmc
Posredniško strežnik MMS: 080.095.224.046
Vrata MMS: 9201
MCC: 293
MNC: 40
Vrsta potrjevanja: PAP or CHAP
Vrsta APN: mms

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Sam si nastavitve zrihtam prek Simobilovega obrazca za posiljanje nastavitev. Tam izberem en Samsungov telefon, i8900 al nekaj takega. Potem pa dobim konfiguracijski SMS za MMS oz internet nastavitve.

Konfiguracijsko sporocilo pa med sporocili instaliras. V messages pritisnes meni tipko, potem pa tam izvberes konfiguracijska sporocila. Dela ko sus, brez da bi se zajebaval z vnosom IPjev. Sem bil len pa probal, dela
smile-1.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Vse ostanje. Je pa pri nekaterih romih priporočljivo narediti factory reset. Sam sem prišel iz 2.1 na 2.2 in mi je v menijih lagalo, po factory resetu je delovalo super.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Zbrisalo podatke in aplikacije...kontakte sem prej exportiral na sd kartico in jih nato samo importiral, aplikacije sem pa si pac na novo nalozil. Po udejtu na JP7 sem za vsak slucaj naredil se factory reset. Zadeva spila super in hitreje kot prej. Najbolj pomembna stvar zame...Skype dela bp.