Mobitelov Galaxy S: Je že komu uspela nadgradnja?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
In sicer na 2.2. ki je sedaj oz bo uradno na voljo preko Samsungovega Kiesa..?

Lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Pomoje bo najbolje tukaj vprašati: samsung.podpora@janustrade.si
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Tam običajno odgovorijo, da Froyo na servisu imajo.

Hm, je pa zanimivo - sloviti Kies, ki je res popolno leglo hroščov, se je danes zjutraj (prvič sam - brez dodatnih posegov!) posodobil na .102 - ker je bilo rečeno, da bo Kies posodobljen pred nadgradnjo na Froyo, sem v pričakovanju kliknil na nadgradnjo. No, pa je bil račun brez krčmarja ... No updates available.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Jaz sem se naveličal čakati na Kies, sem ga nadgradil kar sam. Je pa sedaj res čisto drug telefon. če sem bil prej kar malo razočaran, ali bolje rečeno razvajen od iPhona, je sedaj veliko bolje. Dodane malenkosti, ki so prej manjkale, zadeva dela veliko bolj tekoče...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Jaz sem tudi eden od tistih, ki še čaka na možnost nadgradnje preko Kiesa. Sem pa še na junijsko/julijskih verzijah FW
evil.gif

Telefonček pa je sicer odličen.
zmaga.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Updatal sem ko je bil na voljo registry hack, da je pokazalo update. Takrat sem nadgradil na JP6. cca 14dni nazaj prizgem Kies,pa mi ponudi nadgradnjo Kiesa. Po tem pa se update telefona.

Zakaj? Ne vem. Mi je pa vsec
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik killahbee pravi:
Tukaj je link za neučakane, kako preko Kiesa date telefonu Froyota
smile-1.gif

To je Kies patcher... odprete kies, priklopite telefon, zalaufate kies patch, izberete regijo XEE za slovenski android, kliknete write registry in nato v kies-u update firmware... Dobili boste pa JPA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

Potem bo verjetno šlo po istem postopku tudi nadgraditi vse naslednje verzije OS ?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
No , sem naredil po tem postopku in zadeva dela..res pa je, da mi sedaj po priključitvi na comp, KIES kar naprej javlja da je na voljo posodobitev..
Se ne sekiram...važno da telefon dela BP

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik killahbee pravi:
Tukaj je link za neučakane, kako preko Kiesa date telefonu Froyota
smile-1.gif

To je Kies patcher... odprete kies, priklopite telefon, zalaufate kies patch, izberete regijo XEE za slovenski android, kliknete write registry in nato v kies-u update firmware... Dobili boste pa JPA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

Za XEE piše Švedska. Si to ziher , da je treba dat XEE??

Za Slovenijo bi naj bla kratica SIM...

Nazadnje urejeno: