Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Meni zdrži N79 skoraj neverjetnih 5-6 dni!! ( ja, z nji telefoniram, wifi, sms,... )
Povej, ti ga vbistvu uporabljaš kot zunanji modem nonstop, celih 8 ur v sluzbi...
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Meni zdrži N79 skoraj neverjetnih 5-6 dni!! ( ja, z nji telefoniram, wifi, sms,... )
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!
Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega![]()
Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!
Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega![]()
Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.je veliko na netu napisanega okoli tega.![]()
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pred skoraj 10 timi leti sem mel nokio 3310, kateremu sem zamenjal baterije ( stare crknile in kupil ene z več kapacitete )
Telefon je ob normalni uporabi zdržal 10 - 14 dni.
A obstaja danes kaki taki novi telefoæi, ki bi zdržal vsaj 7 dni normalne uporabe?
definicija (moje) normalne uporabe: 5 klicev in 5 smsov dnevno![]()