Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Meni zdrži N79 skoraj neverjetnih 5-6 dni!! ( ja, z nji telefoniram, wifi, sms,... )
Povej, ti ga vbistvu uporabljaš kot zunanji modem nonstop, celih 8 ur v sluzbi...
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Meni zdrži N79 skoraj neverjetnih 5-6 dni!! ( ja, z nji telefoniram, wifi, sms,... )
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!
Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega
Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!
Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega
Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.je veliko na netu napisanega okoli tega.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pred skoraj 10 timi leti sem mel nokio 3310, kateremu sem zamenjal baterije ( stare crknile in kupil ene z več kapacitete )
Telefon je ob normalni uporabi zdržal 10 - 14 dni.
A obstaja danes kaki taki novi telefoæi, ki bi zdržal vsaj 7 dni normalne uporabe?
definicija (moje) normalne uporabe: 5 klicev in 5 smsov dnevno