Mobitel klošarjenje

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Men grejo še bolj na živce sms-i iz najdi.si, kjer je 5 besed besedila, ostalo bla bla sponzorira bla bla bla
rolleyes-1.gif

Temu jaz pravim klošarski sms-i....

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Men se zdi pa čist kul. Če maš sam neki na kratko za povedat ... sicer so pa SMS-i pri naših generacijah že bolj kot ne out. PM-ji, maili, MSN ... v skrajni sili še telefon
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Amm........pred časom me je vedno bivša buzerirala z temi sms-i
uf-1.gif

Kaj se pa tiče tistih brezplačnih sms-ov, pa jih tudi sam kdaj pa kdaj uporabim, če ravno sedim za compom! Pa še posebaj če me vpraša kdaj pridem ju3 kaj pa vem kam.....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Še hujša mi je una...te zvrcne pa reče "dej me poklič nazaj"...ja peezda, a tut minuto ne moreš potrošnit, da poveš, kaj hočeš. Sej pol ni panike, te pokličem nazaj, če je že glih tko, da se je treba kej dogovorit, pomenit...ampak s takim načinom pa ne. Sicer nimam mobikartice, sam tut meni grejo evri in jih moram "zbirno" plačevat vsak mesec.
bonk.gif

Takoj ko dobiš kontakt ti pokasirajo 1 minuto pa če se meniš 1 sec ali celo minuto
wink-1.gif

Tako da je: "dej poklič me nazaj" postalo brezsmiselno.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Sem prebral naslov, pa sem se spomnil na genijalce, ki so nekaj let nazaj gnjavili, ce jim posodis gsm, da bodo s svojo SIM nekam nujno poklical
smile-1.gif
.

LP,
PIC

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Prejle dobim sms od meni neznane številke z naslednjo vsebino:

Citat:
Prosim poklici me na moj mobitel ali mi napolni Mobiracun. Za polnjenje lahko uporabis Moneto ali Mobikartico.

to en tip pošilja okol na kar ene številke.. je tut kolega že dobu..
pa ga je nazaj klicu pa se je tip opravičeval kao da je pomota pa to..

A so zdaj klošarji začeli uporabljati še mobitele za fehtanje?
bonk.gif

Še kdo dobil kdaj kaj takega?
Aja, nisem klical, me ne zanima. Če res rabi denar od mene, se pa naj kar podpiše. Ne poznam nobenega, ki bi imel denar za mesidž, a ne za 15 sekund klica.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj to sem mislil. 100x ne rata, enkrat rata. In cilj je dosežen. Cajta že imajo dovolj.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz ne poznam takih ljudi. Pa babico tudi pokličem na stacionarca, pa vem, da bom za tisti klic dala jurja al bivšega jurja pa pol, pa mi je vseeno. Babica je le ena. Da bi me pa kdo klical, da ga pokličem nazaj, pa bi zastojn čakal na moj klic, razen, če bi blo življenjskega pomena.