mobitel ali simobil

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Si se vprašal kateri ponudnik je kvalitetnejši? Kaj mi pomaga nizka cena, če je pa njihova storitev v kurcu... Živim poleg letališča Brnik, S! ima jedva EDGE omrežje, v hiši izgubljam signal, da bi uporabil USB stick za Wireless Radio nima smisla... To je zgodba s S!
M@ imam polni 3G signal, HSDPA in njegove derivate na polno, Wireless Radio dela krasno...

Saj veš kako pravijo... malo denarja malo muzike.

To ne drži. Pri meni je ravno obratno malo denarja več muzike. Za signal pa piši, kliči oz. podaj reklamacijo pa bodo njihovi preverili in uredili, vsaj pri meni je bilo tako
smile-1.gif

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Pri mobitelu sem bil približno 15 let. Povprečna poraba je bila 20€. Prejšni mesec sem prestopil k simobilu in vzel paket tri zame (9€ na mesec). Zdaj bom videl kakšna bo poraba pri simobilu.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Predvsem je odvisno v katera omrežja imaš večino klicev. Če imaš v Mobitel, ni nujno, da je Simobil cenejši. Pri Mobitelu koristiš še Tris in točke ugodnosti ali kaj so že in si tudi lahko znižaš račun še za par evrov.

Skratka, pogledati koliko minut klicev v katero omrežje, koliko SMSov, MMSov in prenosa podatkov, potem pa računanje in izbira najugodnejšega ponudnika. Pri vsem tem pa še upoštevati ponudbo mobilnih aparatov, ostalih storitev in kvaliteto.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Citat:
Uporabnik Dr1m pravi:

Sicer pa sem mnenja da je najceneje da ne kličeš
smile-1.gif
Po tem principu bi bila še najcenejša VEGA :D (kličeš telepatsko)

In kako ti gre telepatija?