mobitel ali simobil

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Zanima me eno vprašanje. Kateri ponudnik mobilne telefonije je bolj cenovno ugoden mobitel ali simobil?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
Citat:
Uporabnik slosplet pravi:
Zanima me eno vprašanje. Kateri ponudnik mobilne telefonije je bolj cenovno ugoden mobitel ali simobil?
Čakej, čakej no.

Starost? Kaj misliš početi s telefonom?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
simobil vsekakor. Mobitel se je odurno podražil s 1.8.

počaki še dva meseca in bo zgodba pri S! ista....
stupid-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jim skenslam naročnino takoj, samo naj podražijo...
stupid-1.gif

Bomo pač šli nazaj na HALO... Uporaba pa na minimum...
stupid-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
simobil vsekakor. Mobitel se je odurno podražil s 1.8.

počaki še dva meseca in bo zgodba pri S! ista....
stupid-1.gif
Vedno in povsod je še bilo tako zato je panično skakanje od enega do drugega vedno najdražje.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Si se vprašal kateri ponudnik je kvalitetnejši? Kaj mi pomaga nizka cena, če je pa njihova storitev v kurcu... Živim poleg letališča Brnik, S! ima jedva EDGE omrežje, v hiši izgubljam signal, da bi uporabil USB stick za Wireless Radio nima smisla... To je zgodba s S!
M@ imam polni 3G signal, HSDPA in njegove derivate na polno, Wireless Radio dela krasno...

Saj veš kako pravijo... malo denarja malo muzike.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Si se vprašal kateri ponudnik je kvalitetnejši? Kaj mi pomaga nizka cena, če je pa njihova storitev v kurcu... Živim poleg letališča Brnik, S! ima jedva EDGE omrežje, v hiši izgubljam signal, da bi uporabil USB stick za Wireless Radio nima smisla... To je zgodba s S!
M@ imam polni 3G signal, HSDPA in njegove derivate na polno, Wireless Radio dela krasno...

Saj veš kako pravijo... malo denarja malo muzike.
Dej no pretiravat no. Na Vačah M@ pade, Simobil dela. Saj več, velik dnarja za malo muzike.
OK, saj ma M@ boljšo pokritost, samo tako hudo, kot bi eni radi prikazali pa sploh ni.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
kje se govori ..poglej okoli po forumih pa boš vidu tut na tem forumu je en uporabnik to omenil...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
kje se govori ..poglej okoli po forumih pa boš vidu tut na tem forumu je en uporabnik to omenil...
Na enem forumu sem prebral, da bo čez dve leti konec sveta, menda je tudi tu kdo to omenil.
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
no sej bomo videli kaj je res..tut za mobitel se je 2 meseca prej govorilo da bodo spremebe pa noben ni verjel pa glega tiča..pa se je s 1.8 podražilo...
evil.gif

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Meni se ne bo nič spremenilo. Še vedno bom imel najcenejši paket pri M@ in plačeval mesečno tam nekje okrog 6€ (naročnina in pogovori)
wink-1.gif
Pa uganite za kateri paket gre...
Sicer pa sem mnenja da je najceneje da ne kličeš
smile-1.gif
Po tem principu bi bila še najcenejša VEGA :D (kličeš telepatsko)

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
vse gre gor, trošarine je država trenutna nabila na katastrofalni nivo, elektrika se je in še bo precej podražila in ker je skoraj vse odvisno od elektrike bo slej ali prej šlo vse gor. Pač sklepam tako, ker stroški gredo gor, morajo pa firme tudi noter dobiti s storitvami, proizvodnjo itd.

Glede signala, pa meni doma in na vikendu ravno simobil veliko boljši, mobitel pa komaj 1 črtica, v bajti je pa nula. O 3G lahko samo sanjam. Kolikor sem opazil, da tu ob meji je boljši simobil, mobitel pa nima posluha za obmejni folk. Imam pa hrvaške signale na polno:)

aja pa zadnjič sem šel kolegu na Goričko in nisem imel na službenem telefonu nič signala od MObitela. Smo se vozili od gorce do gorce, pa brez Mobitel signala. Simobil pa je vlekel na mojem privat telefonu.

Nazadnje urejeno: