mobisvet

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
gogy, ne vem. Bo kolaric povedal, ko sproba. Mene zanima tut to, če ma kak logo od mobitela slučajno gor.

kolaric

Zelenc'
21. okt 2007
5
0
1
ja telefon že doma nima nobega logota gor. Edino slovenskega jezika ni gor pa MMS pa Internet sem si mogo sam nastavit. Za nastavitve pa sem biso na mobitel pa jih dobu v roku 15 min:).

kolaric

Zelenc'
21. okt 2007
5
0
1
tole piše na njihovi strani:
Garancija

Vsi aparati v naši ponudbi imajo najmanj 1 leto garancije,razen pri aparatih SonyEricsson in Nokia je 2 leti garancije.Pri spletnem nakupu garancija prične veljati z dnevom vročitve pošiljke.

Reklamacije artiklov

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek popravil ali zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun.
POŠILJK Z ODKUPNINO NE SPREJEMAMO!

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Sam kako je pol, če recmo kupš tm en telefon, neki crkne in nesš na uradni servis, a ti popravjo na garancijo?

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
z mobisvetom sem zadovoljen. kupil sem n95 8gb in novega LG viewty. telefoni novi in vse je tako kot more bit.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik kolaric pravi:
tole piše na njihovi strani:
Garancija

Vsi aparati v naši ponudbi imajo najmanj 1 leto garancije,razen pri aparatih SonyEricsson in Nokia je 2 leti garancije.Pri spletnem nakupu garancija prične veljati z dnevom vročitve pošiljke.

Reklamacije artiklov

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek popravil ali zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun.
POŠILJK Z ODKUPNINO NE SPREJEMAMO!

Ce sem prav razumel, je za telefone, kupljene v trgovini Mobisvet "pooblasceni " serviser samo trgovina Mobisvet in ne uvoznik. Iz zgoraj napisanega tudi sklepam, da sam Mobisvet odloci, ali je reklamacija upravicena ali ne.
V primeru, da je upravicena verjetno Mobisvet krije stroske popravila oz. jih zahteva od njegovega dobavitelja.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Sam sem 2 meseca nazaj pri njih kupil E51. Vse je potekalo brez problema. V petek zjutraj plačal predračun, v soboto zjutraj je poštar prinesel. Vse original zapakirano.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Očitno imajo grozno povpraševanje... Spremljam N95 in N95 8gb in sta oba že od pamtiveka "razprodana"
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
za servis je po mojem bolj slabo poskrbljeno. če kaj crkne ga moraš dati v trgovino, tam ga pa po mojem dajo kakšnemu lokalnemu serviserju, da to popravi in ti večinoma dajo not neoriginalne dele.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
z mobisvetom sem zadovoljen. kupil sem n95 8gb in novega LG viewty. telefoni novi in vse je tako kot more bit.
Nejc kakšen pa je tale Viewty? Kva me matra tale telefonček...
smile-1.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18

pa morm rečt da je telefon uredu. moti me edino to da ni toliko funkcionalen kot n95. v njem imam microSD 4gb in deluje. fotoaparat super, mogoče me moti samo to da v se v prostoru kjer ni dovolj svetlobe slika ne premika gladko ko je fotoaparat v stanju pripravljenosti. video posnetki so enkratni, veliko bolši od n95. všeč mi je slow-motion (razbil smo kazarce in flaše, vse se vidi vrhunsko). slaba lastnost je da nima pokrovčka za lečo- pred vsako uporabo kamere je potrebno očistiti lečo. baterija mi zdrži 2 dni ob normalni uporabi. tuchscreen je vredu, dobra je qwerty tipkovnica (sporočila se pišejo velik hitrej kot v abc načinu). internet browser je narejen solidno. pregledujemo lahko skorej vse strani. aplikacija google pa itak zmaga- tu notri so google earth, google mail, google, youtube... enkran je za gledanje filmov izvrsten. probleme imam samo pri konvertiranju filmov-ponavad mi konverter javi neznano napako.

moje mnenje da je ta telefon vreden dnarja. design mi je men osebnu všeč. iz zadnje strani je ta aparat bolj podoben fotoaparatu kot telefonu. mogoče se preveč poznajo prstni odtisi. palčka se pa pripne na telefon kot obesek- telefon zgleda stem še lepše.
srce-1.gif

taku na kratkjo o tem telefonu....

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nič ne dajo kakšnemu lokalnemu serviserju ampak kar pošlje se na original servis tako kot se spodobi zato imajo tudi garancijo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ma, da imajo pa N95 kao že par mesecev razprodano, je pa vseeno malo lari fari po mojem...

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Dokler se držijo zakonodaje, mi je čisto vseeno, četudi telefone pošljejo na Antarktiko.