mobisvet

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
Zanima me, če ima kdo izkušnje z zgoraj omenjeno trgovino ( http://www.mobisvet.si/si/ ). Sam se namreč zanimam za nakup Nokie 6120 in v tej trgovini stane nova 169 EUR. Potem sem malo pobrskal pa ostalih trgovinah, kjer je cena okoli 300 EUR. Od kod takšna razlika? What am I missing here?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
kupil par telefonov pri njemu, pa bilo vse ok
cheer.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Mogoče to, da je kupljena preko podaljšanega aneksa? On pa da svoj štempelj gor?

LP
peter

kolaric

Zelenc'
21. okt 2007
5
0
1
in ViSiON si nabavil telefon? Jaz sem ga naročil prek interneta pa sem samo račun dobo na email, nič kdaj dobim pa to
frown-1.gif
, kot je običaj pri enaa ali mimovrste.

Nazadnje urejeno:

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
zakaj pa prek itak ne vzameš, pa zraven še ipoda ponujajo pocen, sej je do 30 leta? no razn, če si starejši.

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
Ne, nisem še. Na mobisvetu se telefona ne da niti dat v košarico, ker ni na zalogi. Sem jih pa danes poklical in so rekli, da se bo dalo naročit v dnevu, dveh. Kje si pa ti naročil, halo?

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jest nisem nikjer naroču.
Sej zato me zanima kaki so ti telefoni.
Original, fejk roba, staro novo...............
smirk-1.gif

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
Pardon, halo, mislil sem kolarica.

kolaric - kako pa si lahko narocil, ce je ze 1 teden na strani napisano, da je ta telefon razprodan in se ga ne da dat v kosarico?

Drugace pa mislim, da res, kot je ze nekdo zgoraj napisal, dobijo telefone tako, da sklenejo narocnisko akcijo (mislim, da z mobitelom) in potem telefon prodajo.

So pa seveda novi telefoni in tudi baje odklenjeni.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
Pardon, halo, mislil sem kolarica.

kolaric - kako pa si lahko narocil, ce je ze 1 teden na strani napisano, da je ta telefon razprodan in se ga ne da dat v kosarico?

Drugace pa mislim, da res, kot je ze nekdo zgoraj napisal, dobijo telefone tako, da sklenejo narocnisko akcijo (mislim, da z mobitelom) in potem telefon prodajo.

So pa seveda novi telefoni in tudi baje odklenjeni.

Pa so brandani (imajo opreterjeve menije in podobno)?

kolaric

Zelenc'
21. okt 2007
5
0
1
ViSiON jaz sem nabavil KG800 - LG, ne NOKIE. Drugače pa je poštar že bil pri men mi je pustil listek grem pol po njega:).