Mobilnik za 2 SIM kartici

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Men ohišje od D880 nikakor ne potegne.

D780 mi je pa veliko boljši. V rokah je kvaliteten občutek, manj debel in boljši meteriali.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Uporabljam ga že kar od začetka ko je prišel ven in ti lahko povem da je res odličen mobilnik. Fotoaparat je bolj za qrc sam kaj ti bo fotkiæ če ga rabiš za dve simki.
Na začetku ni bilo slo menuja zdaj je tudi to porihtano.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik alterko pravi:
sem zasledil na bolhi da prodaja ena trgovina http://www.bolha.com/oglas2935362 , piše tudi da sta obe sim dosegljivi, imam kdo kake izkušnje ??

Ma, roke stran od tega sranja. grrrr
Jaz ga imam, pa ni kaj prida. Saj dela vse, samo kvaliteta zvoka je dosti slabša, kot pri telefonih, ki smo jih mi vajeni...tipke niso kdo-ve-kaj, določene nastavitve je praktično nemogoče naredili (e-mail....)...

Skratka, raje malo več denarja, pa vzeti boljši GSM.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
pri mobitelu na razpolago samsung če imaš naročnino te pride okrog 99€ .sam ga kupil pa sem zadovoljen z njim,imam dve kartici in delajo kot bomba.

22. dec 2010
4
0
1
1107
Ima nokia kaj takega. Toliko telefonov sem že zamenjal in nočem nič drugega kot nokio...ampak trenutno pa res dva telefona nosim sabo kot kavbojc

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
C1-00 in C2-00.

Je pa prvi ZELO osnoven telefon - klicanje in sms, C2 pa ima vsaj GPRS.

Pojdi v kako trgovino in si oglej Samsung-ove dualce. Foter je tudi vedno Nokio imel in je s Samsungom zelo zadovoljn (pa velja za nerodnega na področju tehnike in se dolgo uči česa novega).