Mobilne hiške na hrvaški obali

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Bili lani v Kovačinah. Mulčka uživala 100 na uro!
smile-1.gif

Dovolj sence med hiškami
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Posode je dovolj notri? Džezva za kofe je?
grin1.gif
Posteljnina?

Načeloma je vse - posoda, pribor, brisače, posteljnina.

Jaz si skoraj vedno nesem na dopust zraven še nož, desko in eno posodo za kuhat, ker je redko, da je kaj kvalitetnega, ampak v Paklenici sem bil letos presenečen nad kvaliteto nožev, so bili vsi ostri in uporabni.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Pa kakšen fandl za palačinke je vedno pametno nesti seboj.
grin1.gif

Za brisače pa preveri, ker niso v vseh kampih vključene zraven in moraš imeti svoje!
rolleyes-1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Noz je skoraj obvezen.
Stojalo za susenje je po navadi v hisici.
Preveri posteljnjino, mogoce je za doplacat, enko brisace.

Pisem iz ene v Poljani:)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Posode je dovolj notri? Džezva za kofe je?
grin1.gif
Posteljnina?

Načeloma je vse - posoda, pribor, brisače, posteljnina.

Jaz si skoraj vedno nesem na dopust zraven še nož, desko in eno posodo za kuhat, ker je redko, da je kaj kvalitetnega, ampak v Paklenici sem bil letos presenečen nad kvaliteto nožev, so bili vsi ostri in uporabni.
A si bil v Bluesun Starigrad? Grem v soboto tja. Je blo vredu? A lohk priporočiš kakšno dobro gostilno?
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja, sem bil ja
smile-1.gif

Vredu je bilo. Plaža so kamni, sicer vseeno ni fajn za v vodo it bos ampak se da. Hiške so vredu edino terase so relativno male.

Trgovine so kriza. Nimaš kakega hofra in lidla 50km stran. Tud večjih konzumov ali kaj podobnega ni. Sicer osnovne stvari majo vse, je pa cela trgovina dobrih 100m2.

Če ste plezalci se itak ful splača v narodni park it. Vstopnina je 50kn za odrasle. Že tako za pogledat se splača.

Za gostilno je pa dobro pri Dinkotu, ene 200m pred kampom na desno je (isto kot odcep za narodni park).

Pa v centru je ena gostilna, kjer reklamirajo pice iz krušne peči, pa so kr naložene
smile-1.gif
Ostalo sem jedel "doma".

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Sam ce je kamp za en jebeštrga me boli za poslihtanost hiske al kaj?
Sploh ne štekam vprašanja. Če ti je za kamp kot celoto ravno (da se do hišk voziš skozi leto 1970), štacuna je kot v Afganistanu, sekreti pa še slabši, potem so omenjene hiške zelo ok, predvsem so na najboljših lokacijah (blizu plaže).
Če pa misliš da me matra (me boli oz. občutim bolečino oz. fovšijo) - ne me ne. Boli me [cenzura].
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Sam ce je kamp za en jebeštrga me boli za poslihtanost hiske al kaj?
Sploh ne štekam vprašanja. Če ti je za kamp kot celoto ravno (da se do hišk voziš skozi leto 1970), štacuna je kot v Afganistanu, sekreti pa še slabši, potem so omenjene hiške zelo ok, predvsem so na najboljših lokacijah (blizu plaže).
Če pa misliš da me matra (me boli oz. občutim bolečino oz. fovšijo) - ne me ne. Boli me [cenzura].
evil.gif

In kaj v mobilni bajti rabiš skupni sekret če maš svojga?
evil.gif

Pa očitno že dolgo nisi bil v kakem kampu iz leta 2000 :p