Mobilion

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Zdravo !

Prosim za pomoč. Ali mi kdo zna povedat kakšna je to storitev MOBILION. Na računu od mobitela, se mi je pojavila ta postavka in v višini kar 10,38€. Sam se nisem naročal na nobene storitve in tudi nisem nič prejel. Tudi na netu ne najdem nič konkretnega.
Lepo prosim, če kdo kaj ve naj napiše ali je to kakšen nov nateg ali kaj podobnega ?

Hvala

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Hvala za odgovore !

Ker vem, da se sam sigurno nisem prijavljal na nič in če izključim možnost, da je kdo ne da bi jaz to vedel naredil iz mojega telefona, me zanima ali obstala kakšna možnost, da podjetje samo vključi za določeno številko ?

Hvala

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Dualis pravi:
Hvala za odgovore !

Ker vem, da se sam sigurno nisem prijavljal na nič in če izključim možnost, da je kdo ne da bi jaz to vedel naredil iz mojega telefona, me zanima ali obstala kakšna možnost, da podjetje samo vključi za določeno številko ?

Hvala

Zanimivo vprašanje, vendar:tako kot bi ti težko dokazal da tega nisi storil ti, bi verjetno še težje da so te oni prijavili.
Ampak v današnjem cajtu ne bi tega izključil da bi "tu in tam" koga random vključili,nepoučen folk plača...
Preveri pri svojem operaterju za možnost izpiska poslanih sms,namreč dan in ura morebitne prijave iz tvojega aparata bi bil zelo koristem podatek a ne
evil.gif

Lp&poročaj če še kaj ugotoviš.