Mobilc za standard userja!

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Ah nevem, zdaj mam v izbiri dva: Nokia c3-01 Touch and type (zaradi wlana) in pa Samsung Champ. Sem gledal na youtubu predstavitve teh dveh pa sta oba kar vredi, še posebej mi je samsung všeč, ki mislim da je glede na ceno zelo vredu telefon. Kakšni predlogi?

Nazadnje urejeno:

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Saj pol na samsungu zdrži še več, ne (stand-by: Samsung 666 h, Nokia 440 h)? Kaj pa sinhronizacija s PC-jem? Tale samsung je nima (pa tudi nobenega kabla baje ni priloženega), kako pol spravit muziko iz računalnika na telefon? A se da kako drugače, ker ravno zaradi muzike kupujem telefon?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne kupuj Champa, se ti pol bolje splača Nokio, sploh X serije, ki so glasbeni telefoni.

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Ja kaj pa je sploh fora teh glasbenih telefonov? A se bolje sliši, večja kvaliteta zvoka, ali imajo samo bolj izpopolnjen ta predvajalnik da ti vse napiše tiste info o pesmi pa nevem kaj še? Ker meni je glavno da se da poslušati muziko, pa nima veze če mi piše kaj ali ne. Ja pa kako se pol prenese muzika, razen prek bluetootha če ni kabla zraven?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Kabel lahko kupiš po sebej, če naročiš na ebayu ga dobiš tudi za manj kot 1€ oz. max. 3€ kolikor imam jaz izkušnje.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik vosela pravi:
Ja kaj pa je sploh fora teh glasbenih telefonov? A se bolje sliši, večja kvaliteta zvoka, ali imajo samo bolj izpopolnjen ta predvajalnik da ti vse napiše tiste info o pesmi pa nevem kaj še? Ker meni je glavno da se da poslušati muziko, pa nima veze če mi piše kaj ali ne. Ja pa kako se pol prenese muzika, razen prek bluetootha če ni kabla zraven?

fora je predvsem ta, da so to cenovno ugodni telefoni, kateri so čist povprečni. Pol pa jih operaterji oglašujejo +, kot glasbene telefone, da bi lepše šli v promet.Ne moreš pričakovat od poceni telefona, da bo predvajal kvalitetno glasbo v primerjavi s telefoni za 400 eur in več.

Za prenos muzike pa priporočam čitalec spominskih kartic. Prek kabla je prenos zelo počasn, običajno. Vem samo za iphona, kjer je prenos mp3jev zelo hiter (6GB v dobre pol ure).

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Če si standard user verjetno rabiš konkretne informacije ne pa šunda, pol si vzami BlackBerry-a (kergakoli).

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Pa saj tisti Ericsson Elm je čisto kul za osnovno uporabnico. Lahko daš notri do 16G spomina in lahko da ogromno glasbe gor, slika kolikor če (5M), baterija je pa tudi ok.

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Evo konec z izbiro telefona. Odločil sem se za Samsunga galaxy i5800. V sredo grem po njega. Mislim da sem se prav odločil, ker za ta denar (99 eur) mislim da je eden boljših telefonov. Kako pa je s temi touch telefoni glede zaslona? Ker še nisem mel touch telefona do zdaj, kaj mi svetujete tisti, ki mate že izkušnje s temi telefoni. Ali je boljše kupit zraven zaščitno folijo ali ne? Pa kakšna mora biti, ali vpliva kaj na odzivnost zaslona??

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Jaz imam folijo na Desire, ti jo priporocam, nobene slabse odzinosti nism opazu...