Mobilc za standard userja!

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Priznam, da ne spremljam trga mobilcev preveč v detajle, sem pa zasledil, da so z Nokio težave, SonyEricsson je že pred časom imel težave v SLO s servisi oz. uradnimi zastopniki itd.

Zanima me kateri mobilc je trenutno aktualen za nakup za povprečno uporabnico, ki bi občasno kakšno slikco naredila in kakšen MMS poslala.
Trenutno ima Androida in še zdaleč ne potrebuje funkcionalnosti, ki jo takšen mobilc ponuja.
Kaj kupit?
Ne potrebuje smart mobilca, Wlan-a, touch screen.
Potrebuje pa solidno vzdržljivost baterije, soliden fotoaparat, dobro tipkovnico in odziven GSM. Oblika bar phone!

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Po hitrem osnovnem pregled sem izločil:
NOKIA X3-02, NOKIA X2, SONY ERICSSON ELM

Prosil bi za kakšen komentar poznavalce, da ne bom preveč zgrešil. Najbrž bi bil OK tudi kakšen Samsung ali pa še !??!?.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Kaj pa SE Hazel, ima boljši in večji ekran kot elm, je pa drsnik.
sonyericsson_elm_hazel_v6.jpg

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Nikoli nisem bil najbolj navdušen nad drsnimi ali preklopnimi mobilci, ker je bil ponavadi ta preklop šibki člen!
Sem pa tudi Hazel gledal ja!

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Tudi jaz rabim pomoč pri nakupu telefona. Vzel bom paket Brezmejnih 200, kak telefon mi priporočate? Rabim pa čisto osnoven telefon (mogoče kak fotoaparat, samo niti ni nujni, ker sem mel zaj n70 pa nisem pretirano rabil fotoaparata). Edino za muziko bi bilo fajn, pa navigacijo in wlan. Ne rabim pa teh Facebokov, pa podobnega na telefonu (torej ne rabim smartphona). Vse ostalo je plus, če je zraven (kaki filmi divx, pa tako za krajšanje cajta).

P.s.: vse ostalo pride v poštev razen eriksona, ker mi nikoli niso bili všeč.

Cena do 100 evrov, če je manj je bolje.

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Brezmejni 200, za 79 EUR Nokia 5230.
Ima v osnovi to, kar bi ti hotel, vključno Nokiino navigacijo in ostalo multimedijsko kramo. Če ne maraš Fejsbuka, ga pač ne uporabljaš in je.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Ja, ta nokia bi nekako šla, samo mi po obliki ni glih najbolj všeč, glih zadnič sem jo mel v roki, ko sem gledal mobitele, pa je malo prevelika. Pozabil sem omenjat da mi veliki (večji) mobiteli niso všeč, bolj mi je fajn če je manjši in tanek (recimo nekaj takega kot C5 ali C3-01). Kaj pa tale nova nokia C5-03 je tudi kar fajni telefon (samo Tuš je nima), a kdo ve kdaj pridejo kaki drugi telefoni v ponudbo?

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ce zelis imeti telefon z dobrim fotoaparatom, vzemi SonyEricssona.

Ce zelis imeti dober fotoaparat z dodatnim gadgetom (telefonom), pa izberi kaj drugega
smile-1.gif

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Pa ne rabim jaz dober fotoaparat, saj sem prej napisal, 2mega je zadosti (tolko da je). Napisal sem da rabim telefon za muziko poslušat, pa fajn je če ma navigacijo pa wlan. To jaz rabim pri telefonu. Samo takih telefonov, ki bi imeli te zahteve pa bi meni bili všeč, Tuš zaenkrat v svoji ponudbi nima, tako da nevem, najbolj da bi počakal da se ponudba menja (samo kdaj pa bo to??)
.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vosela pravi:
Pa ne rabim jaz dober fotoaparat, saj sem prej napisal, 2mega je zadosti (tolko da je). Napisal sem da rabim telefon za muziko poslušat, pa fajn je če ma navigacijo pa wlan. To jaz rabim pri telefonu. Samo takih telefonov, ki bi imeli te zahteve pa bi meni bili všeč, Tuš zaenkrat v svoji ponudbi nima, tako da nevem, najbolj da bi počakal da se ponudba menja (samo kdaj pa bo to??)
.

Izbereš aparat Nokia X3-02, ponuja ti;

- Je v seriji XpressMusic, torej glabena izkušnja je zagotovljena
-Fotoaparat 5 Mp
- UMTS 2100/900
- Wi-Fi
- Brezplačna navigacija
- Inovativna elegantna oblika
- itd.

KLIK

Cena pri Tušmobilu v paketu Brezmejnih 200 za 9€ na mesec te pride ob vezavi cca. 79€, če se ne motim.

Bi rekel, da je telefon pisan za tebe sodeč po tvojih zahtevkih
wink-1.gif

Lp.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Nokia X3-02 žal nima vgrajene navigacije (nima gps modula pa tudi nima primernega OS-a za kakšno navigacijo).

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Ja res je navigacije nima, podobno kot c3-01 in c5 ki tudi nimata obojega ampak ima eden eno drugi spet drugo.