MOBIČUK - STAVA

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Tale Stipetov je bil jep...

Moj prvi je bil pa Benefon Delta. Sveta marija, 350 gramov teže, pa antena večja kot današnji celotni mobilci skoraj
hysterical-1.gif

Jaz imam doma pa nekaj podobnega kot tole čudo na sliki, benefon david, letos star natanko 20 let
smile-1.gif
moj je črn pa nekaj manj ga je skupaj. slike sploh ni na netu.

phonewp6.jpg

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.587
1.253
113
jap... prvi je bil zelen, ki ni podpiral smsov (ni imel abecede na tipkah)
potem pa so ga po hitrem postopku zamenjali z oni ki jo je imel

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Pa lahko si si ploščico pri tipkovnici pa anteno menjal, sploh antenice so ble dobre ko so včasih mele kake lučke not
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
moj prvi pa philips diga , kupil v Bigbangu neka "poceni" akcija ob začetku Simobila. Zdržal pri Simobilu cele 4 mesece potem pa na Mobitel.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
U, internetno merjenje ticev - me 2, me 2 !!!1!!ena!1klicaj

Moj je bil pa tale, kupljen v Avstriji. Mislim, da je tam naveden napacen podatek (datum najave), ker sem ga ze imel spomladi 2007, pa je bil na voljo ze vsaj nekaj mesecev preden sem ga jaz dobil. Narocnino sem sklenil tam v bajti od Slovenijalesa, zadeve je urejala ena lustna mamica v poslovnem kostimcku, za stevilko sem se lahko zmisljeval, ni bilo tako salter+student+hawaii srajca menza varianta kot zdaj.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Moj prvi
sony-cmd-c1.jpg

in vaše grdobe se lahko skrijejo
cool-1.gif
.

Bil pa je tudi najbolj napreden telefon svojega časa, ki je imel baterijo ki mu je zdržala 3 dni, še preden so drugi sploh vedeli kaj je to manj od enega tedna
smirk-1.gif
.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Bil je tak napreden, da ni mel ure. Če si jo hotel zvedet si si moral poslat sms. rofl
Drugače pa je bil res elegant, lep, majhen... Sta mela 2 moja sošolca.

Moj prvi je bil Ericsson GA628, s predelano ploščico in anteno. hehe Nažalost pa moj ni imel skrivnostnega menija in alarma.Od kolega pa valda da. gg

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
U, internetno merjenje ticev - me 2, me 2 !!!1!!ena!1klicaj

Moj je bil pa tale, kupljen v Avstriji. Mislim, da je tam naveden napacen podatek (datum najave), ker sem ga ze imel spomladi 2007, pa je bil na voljo ze vsaj nekaj mesecev preden sem ga jaz dobil. Narocnino sem sklenil tam v bajti od Slovenijalesa, zadeve je urejala ena lustna mamica v poslovnem kostimcku, za stevilko sem se lahko zmisljeval, ni bilo tako salter+student+hawaii srajca menza varianta kot zdaj.

ta je bil tut moj prvi telefon.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Prvi je bil 715, vem, ker sem ga mel.
Jaz sem si vedno sim kartico vstavo v drugi telefon (ki je lahko pisal črke) tam shrano imena pol pa jo prebekslal nazaj in imel v imeniku namesto samih številk lepo imena.