Mobi SIM kartica-koliko časa velja?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Koliko časa imaš lahko Mobi SIM kartico brez da bi jo uporabljal, preden ti jo deaktivirajo?

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Po 90 dneh ne moreš več uporabljati nobene storitve. Do 270 dneva jo lahko ponovno napolneš in s tem aktiviraš in naprej uporabljaš. Po 270 dneh se cifra zaklene.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
To pa tudi mene zanima, imam doma že nekaj let staro Halo kartico, ki tudi še ni bila aktivirana. Je to še uporabno?

Recimo, da ne plačaš priključnine in še številka je lepa, če bi se slučajno odločil za Simobil.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če še ni bila aktivirana, potem bo še uporabna ob aktivaciji. Imela bo tarifa, ki jo je takrat imela oz. njeno naslednico.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pri Izimobilu je neaktivirana kartica "dobra" za par let (2 ali 3 leta so mi rekli, ko sem spraseval). To je nenavadno, glede na to, da dobijo tudi od prodane SIMke denar, enako kot od vrednostne kartice, a vrednostna kartica (za napolniti racun) velja bistveno dlje, kot SIMka.

Ni nujno, da je pri Simobil/Haloju enako, je pa mozno. Na sreco imamo na forumu kar nekaj njihovih ljudi, pa ti bodo odgovorili brez ugibanja
smile-1.gif