Mnenje o prenosniku

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Fantje rabim eno mnenje oz. pomoč pri nakupu prenosnika.
Kupuje se prenostnik za službeno/domačo rabo. Uporablja se predvsem Office(80%) ostalo je internet ter kak film. Praktično ni zahtevnih programov. Do sedaj se je uporabljalo Compaq nx7010 kateri komaj še diha...

Nekako sem gledal Pavilion dv7-3101EA 2,13 GHz
No ker bo zadevo uporabljala ženska ji je nekako pomemben tudi izgled.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Izberi po izgledu, ker tole je precej več, kot potrebuješ glede na napisano.
smile-1.gif

Pol cenejši prenosnik bi ti nudil vse kar potrebuješ...

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Vem da je preveč. Samo tok so si zamilili dat.
Kako je kaj s hlajenjem? Namreč sem ter tja se zgodi da bo prenosnik na kolenih...
Pa fajn je da baterija solidna . Prvi ima 8 celinčno drugi 6. Koliko se to pozna v času?

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kupi eno izmed serij dv, ti ProBooki niso baje nešto, se menda kar lepo kvarijo.... Ta dv6 je čist super in lep dizajn.

DiabloSM

Zelenc'
15. feb 2009
11
0
1
ProBooka imam doma pol leta in do sedaj še ni bilo problemov.
Vem pa za Pavilione (prejšnji modeli, kakšno leto nazaj), da so imeli ful probleme. Bratu od punce so tri zamenjali, potem pa je rekel, da hoče imeti drug prenosnik in je vzel HP 17" model, ki je bil pred ProBookum in do sedaj še nobenih težav.
Ne vem kako je sedaj z AMD procesorji za prenosnik, vem pa da so starejši modeli porabili več energije kot Intel (posledica krajša vzdržljivost baterije) in še bolj so se segrevali.

lp

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Men ga je celo ratal dobit - je pa rekel prodajalec na Zaloški, da so jih oni samo ene 10 dobil.. jaz sem dobil drugega po vrsti.. je bila pa taka gužva pred Hoferjem, da sem hotelkar obrnit, ampak so vsi bolj ko ne navalili na kruh.. zgleda imajo dober kruh
smile-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Nedaleč nazaj sem nabavil točno ta model HPja(ProBook VQ537EA). Imel sem goro pomislekov glede rdeče barve, ampak se je izkazala kot super izbira. Ženske se kar topijo ko ga vidijo.
smile-1.gif
. Ni neka ultra šajni rdeča barva, ampak je lepo matiran bordo.

Tudi sicer je zadeva zelo všečna. Končno jim je naprimer ratalo skupaj napacat notebooka, ki nima na dnu nobene vhodne reže za zrak in nobenega ventilatorja, tako da ga lahko imaš na kolenih ne da bi sploh gledal kako pade. Vse temperature ki jih meri kljub temu ostajajo <40°C. bomo videli kako bo čez nekaj časa, ko se nabere malo prahu. Baterija drži 5 ur, kar me je kar presenetlo. Ostali plusi pred konkurenco so še: DDR3 ram, kar bo prišlo zelo prav čez par let, ob kakšnih hardverskih nadgradnjah. In pa fenomenalen 7200 rpm disk. Druge komponente so pa itak precej enakovredne ostalim mašincam v istem cenovnem rangu. Glede vzdržljivosti (še) ne vem, sem pa vseeno dokupil razširjeno garancijo na 3 leta, kar pride dodatnih 100€. Ja, pa tale cena je precej pretirana. Dej še malo posurfat al pa poklicat naokrog.

Nazadnje urejeno: