Tvoj kompromis je celoletna guma. Zimsko poleti zakuriš in rata nevarno trda v mokrem, še posebej eskimka. Ko enkrat obrneš volan avto pa praktično ne spremeni smeri je precej zanimivo. To kar počneš ti sem naredil samo enkrat na avtu, ki ni naredil 3 jurje letno, so eskimke s skoraj celim profilom letele v kanto. Pa verjemi, da jih babnica ni skurila z dirkanjem.
Lahko pa še naprej opletaš z napihnjenci in milioni kilometrov.
Kar se pa zimske gume tiče, men Nokianke služijo zelo ok. Obrabim jih pa ravno v treh sezonah, kaj pa vem, kakih 20-30 jurčkov naredijo. Imam pa enoprostorca, na osebnem bi zdržale dlje.
Pa dobr, a lahko vsaj pustiš, kaj je blo 30 let nazaj, mater. Promet takrat in promet sedaj, kot noč in dan. Pa tista s kremo je bla tud za v knjige.
Ne gre za to , da nimaš določenih stvari prav...
Samo še vseeno se da komunicirati na nek kulturen nivo. Tudi če se ne poznava vsaj po nekem bontonu ,ki kotkaže v teh časih ne pomeni več veliko ,ne moreškar tako na prvo žogo nekomu reči bedak. Pa nisem užaljen , , nasprotno , smiliš se mi ti in vsi v tvoji bližini. Kakšen šele imaš kaj besedni zaklad doma.
Moji "milioni" kilometrov ,če pogledaš še enkrat niso bili omenjeni kot hvaljenje ,ampak kot dejstvo ,da pa nekaj o cestnem prometu tudi vem.
Bom se pa verjetno vrnil spet na prvi scenarij , in goodyear celoletno. Bom vsaj potem realno videl kako in kaj.
Še vedno pa ne razumem ,kakšen način vožnje to uporabljate ,da obrneš volan ,avto pa gre kar naravnost in to zaradi zimskih gum ??? Res mi ni jasno.
Več kot z veseljem te povabim na vožnjo z mojimi po tvoje popolnoma zanič sava hp gumami ,ki so po tvoje že po prvem poletju bile totalno zanič.
Zdaj ali sem po tvoje res popoln "bedak" ali pa res ne vem kaj. Za moje pojme je avto čisto spodobno vodljiv,gume so tihe , zaviranje povsem ok ,res da nisem vajen sunkovitih in pa zaviranj v zadnjem trenutku.
Kaj ti pa pri napisanem glede krem ni bilo jasno , razumem pa še manj.
V arhivu ,bi se dalo pogledati ,za kakšen mesec nazaj raziskavo ,kjer je bilo to vse kar sem napisal objavljeno v eni tv oddaji.
In nič drugega nisem želel s tem ponazoriti ,kot dejstvo , da pri celi vrsti izdelkov ,višja cena ne ponuja tudi zaradi tega tudi avtomatsko višjo kvaliteto.
lp