No pa strnimo mnenje po enem tednu uporabe.
Telefon je nekako tisto, kar sem pričakoval. Baterija drži v redu, par dni, kljub igračkanju, uporabi GPS ipd, peč sedaj ko je treba vse sprobet. V primerjavi z prejšnjim telefonom E50 je majka, saj tam več kot dva dni ni že od novega držala.
Telefon je preprost za uporabo, še največji plus v primerjavi z prejšnjim pa je povezovanje BT z original inštalacijo v avtu, kjer zopet lahko brskam po imeniku in kličem preko komand na volanu, številke iz imenika pa se mi prikažejo na displeju, kar se mi pri prejšnjem telefonu niso. Prav tako je povezovanje preko BT boljše, hitrejše, telefon pa se zaenkrat zaradi povezovanja še ni sesul, kar se prešnji je in to pogosto.
Da ne bom samo hvalil, me trenutno malo moti, da se ob bleščečem vremenu slabo vidi na displej, tukaj se moram še malo poigrat pa bo verjetno kaj boljše in pa barva telefona, ki je bela (jah če gre ženska po telefon pa ji je vseeno kaj prinese
), rajši pa bi sivo. No ja se bom že navadil.
Zaenkrat sem zadovoljen.
Zanima pa me še sledeče. Zasledil sem, da je možno flesh uporabiti kot svetilko, pa nekako tega ne najdem kje sem to zasledil. Če ima kdo kakšen link, bi bil hvaležen, če ga nalima sem.
Če je kdo neodločen pri izbiri, in ga zanima še kaj o aparatu pa mu sedaj že lahko dam info iz prve roke.