Mizica pogrni se ...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Kaj vse se narod spomni.
hysterical-1.gif

Template_06.jpg

Mizica, za v posteljo, na kateri je notebook.
Če pa malo bolj konstruktivno razmislim, pa saj ideja sploh ni slaba.
Je sploh kaj lepšega kot ležati v postelji in srfati (pod pogojem, da so vse zakonske dolžnosti seveda opravljene
grims-1.gif
).

Je kdo kaj takega videl pri nas?

354f_1.JPG

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
niti ne tako neumen izdelek. Pravzaprav se meni zdi super. Že zaradi tega, ker veliko prenosnikov crkne ravno zaradi tega, ker ga ima folk v postelji na vzglavnikih ali odejah. Posledično se prenosnik ne more hladit in zadeva rada crkne.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sicer pozdravljam idejo mizice za laptop, ampak surfanje v postelji? A se ni potem boljše spravit v kuhinjo za mizo, odpret zraven kakšen pirček/spit vročo čokolado?
smile-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ni, čez surfanje v postelji ga ni. V dnevni je itak PC pa lahko pijem in jem jikujir me je volja, v postelji se pa paše malce relaksirati. Še zaspal sem oni dan, z notebookom na trebuhu.
redface-1.gif

A je kdo kaj podobnega v naših trgovinah videl
Če ni, potem je to tržna niša za mizarje.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ni, čez surfanje v postelji ga ni. V dnevni je itak PC pa lahko pijem in jem jikujir me je volja, v postelji se pa paše malce relaksirati. Še zaspal sem oni dan, z notebookom na trebuhu.
redface-1.gif

se da dobit tudi pri nas, sem sicer videl kovinsko ne leseno ampak vseeno, je bla pa celo tista varianta da ma kolice pa stojalo, da nerabiš niti na postli met,

se bom probal spomnit kje sem to gledal
d055.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
redface-1.gif

ja, vsak po svoje, kaj čmo! če rabiš računalnik v postelji, je to čisto OK rešitev.
samo meni se pa to surfanje v postelji zdi res čisto adijo. cele dneve smo za računalnikom, da bi pa bil še v postelji z njim, je res hudo. meni pri taki "predspalni" relaksaciji, če že, še vedno bolj paše kakšna knijiga.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Na WC tud ful pase mal prebrat novice ipd. Sicer za WC bolj uporaben dlancnik ali pa Asus EEE
zmaga.gif