Mitsubishi V6 24v 6A13

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Deli se najbrž dobijo, najbrž tudi eksotični kamor ne spada ”potrošni” material.
Sem imel 5 let Nissan prairie. Pri nas po mojih info nikdar prodajan, v sloveniji jih je bilo najbrž za prste rok, ob prodaji je bil star 15 let, pa sem kljub temu dobil bolj ali manj vse dele (bremze izpuh, ležaji.....) pri nepooblaščenih prodajalcih. Pooblaščeni niti ni vedel koliko olja je v avtomatskem menjalniku (podal je 2x prevelik podatek, na koncu ga je liter preveč nalil).
Ne vem pa kako bi se zadeva reševala če bi razvil pleh. Tam pa najbrž samo po naročilu iz tujine oziroma preko pooblaščenih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Recimo, da je bil škatlast, zakaj sprašuješ?
1.jpg

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
zakaj zamera
wink-1.gif
, v tistih časih sem rabil tak avto če sem hotel biti "mobilen". Kakšni "kupeji" so mi bili popolnoma neuporabni, denarja pa tudi nisem mislil dajati cel kup zato da se bom okoli zdravnikov vozil.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hehe, saj nisem mislil v slabšalnem smislu, tak poseben/hecen/šponski avto se mi zdi, sem šel prav guglat
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
moj je bil iste barve kot na sliki, videl sem še dva "srebrno zlata" po LJ. Sem pa pred kratkim na Trojanah videl takega kot na sliki zgoraj. Na žalost sem ga premalo videl, da bi videl če je bil moj. Zgornji ni moj, razen če ga je toliko "opedenal"

Lepo smo avtorju zasmetil temo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
A kdo ve, kako se kaj Lancer obnese? Je dost 98 konjev za tak avto? Tale sicer ni najlepši z avto.net, je pa najbližje mene.
Pa sem reku, da bom neki za jurja kupu!
bonk.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Zdravo!

Kaj je treba pazit pri Mitsubishijevem 2.5 V6 bencinarju? Oznaka je 6A13 (Galant letnik 99). Baje niti ni požrešen (9l). Za tistih par kilometrov ki jih delam, bom dizla raje prodal. Nebi pa kupil kakega 1.4 mlinčka, ampak raje nekaj, ki ma mal navora.
grin1.gif

Hvala in lp
Ista zgodba, prodam dizla in prvo gledam do 2.5ccm.
Gledam tak Galant samo limo
cool-1.gif

Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
A kdo ve, kako se kaj Lancer obnese? Je dost 98 konjev za tak avto? Tale sicer ni najlepši z avto.net, je pa najbližje mene.
Pa sem reku, da bom neki za jurja kupu!
bonk.gif

Točno takega ima sodelavc, pravi da je dovolj HP za normalno vožnjo. Poraba je "sprejemljiva"

Podobne teme