Misija je Mogoče

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Si predstavljate to oddajo s proračunom ene harmonikarske oddaje al pa enga Mariota. Hiše bi v dveh dneh do temeljev porušili in na novo zgradili.

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Slaba kopija ameriške verzije, s folkom ki dela zastonj za reklamo in totalno antipatičnima voditeljema.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Spremljam od začetka. Prva dva dela sem pogledal cela, pol pa malo preskakujem po časovnici:)
Voditlji so mi načeloma ok, samo zaigrane fore mi ne pašejo, ker pač ne znajo igrat. Sploh bjonda.

Zmotlo me je na začetku, ko so rekli, da oni to vse nardijo v 2dneh. Kdor je vsaj mal doma kaj sam naredu po bajti, ve kolk časa kaj traja in da v 2dneh bolj mal vidnega nardiš.

Ideja mi je pa všeč! Pač bodo na račun mal s sponzorskimi sredstvi in mal z donacijam pomagal parim družinam. Tukaj ne vidim nič slabega. Mario se vsak vikend dere na naš račun, to me bolj moti:(

Če je kopija amerikancev mi dol visi. Samo da se pomaga! Skoraj vse oddaje na slo programih so drago plačane licence iz tujine (mario, minuta do zmage, milijonar, bigbrother....)

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Zaradi takih oddaj potem laik dobi ideje da mora avtoličar avto v enem dnevu preštrihati, da lahko knaufarji, štromarji, slikopleskarji, keramičarji, parketarji.. kar vsi naenkrat en čez druzga delajo in da je vse končano v parih dneh. Pri teh stvareh je potreben čas, da se razna lepila, laki, barve, emulzije, kiti posušijo. Po zadnji roki laka se recimo čez 24 ur že lahko hodi, tisto pravo trdnost pa dobi šele čez kakšen teden in takrat bi praviloma lahko šele pohištvo postavili. Beton po enem mesecu.. To me najbolj moti pri tej oddaji čeprav sploh nisem cele pogledal, sem pa par ameriških, kjer je ista zgodba.

Naj jih pošljejo za 2 meseca na dopust in naredijo tako kot je treba, če se že nekaj grejo.
smile-1.gif