Mali je v otroštvu preveč Ramštajne poslušal...Na koncu bodo Hrvati res zmagali. Pa mogoče celo upravičeno. Drugače pa vsaka jim čast. Na odru so zopet pokazali svojo tradicijo, narodnost. Elementi tradicionalnega plesa, čipka... Znajo oni svojo nacionalno držo lepo zapakirat.
Če je Veronika takrat tako izgledala se ne čudim, da je končala na grmadi...Raiven pa je pela o slovenski zgodovinski osebnosti. Sicer mi komad ni všeč, ampak ne moreš ji očitat, da ni nacionalnega ponosa.
Žal se ni prav oblekla za povprečno Evrovizijsko publiko...Če je Veronika takrat tako izgledala se ne čudim, da je končala na grmadi...
Verjetno je bila še manj oblečena ker takrat se še ni dalo naročati iz Kitajske.Če je Veronika takrat tako izgledala se ne čudim, da je končala na grmadi...
Ful znajo ja. Zato poje angleško in ne v svojem jeziku...Na koncu bodo Hrvati res zmagali. Pa mogoče celo upravičeno. Drugače pa vsaka jim čast. Na odru so zopet pokazali svojo tradicijo, narodnost. Elementi tradicionalnega plesa, čipka... Znajo oni svojo nacionalno držo lepo zapakirat.
Takšno asociacijo sem tudi jaz dobil, ko sem slišal ta komadMali je v otroštvu preveč Ramštajne poslušal...