Misica - zdravnica?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Šele zdaj sem pogledal kako izgleda.
A tole je kao miss Slovenije?
hysterical-1.gif

Študira medicino, igra violino v dunajskem orkestru ...
priden.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.064
478
83
tam ko se terc po tori rola
Ja, ženska je sposobna, vi ste ji pa fouš... Lepa, pametna in sposobna. Madona, vsaj tiho bi bila na prijavi... Rekla bi, da ima željo postati kirurginja, pa ne bi bilo panike. Tako pa še lagati ne zna...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.252
7.032
113
pri taščici
Punca je pozabila da je v RL. Imam občutek da je tudi med nami na alterju kar nekaj sposobnih zdravnikov, ki popoldne igrajo violino v orkestru, zvečer pa še v perpetum jazzile pojejo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Šele zdaj sem pogledal kako izgleda.
A tole je kao miss Slovenije?
hysterical-1.gif

Študira medicino, igra violino v dunajskem orkestru ...
priden.gif

S tremi Ð in Æ itak.
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.118
-8.793
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
WTF?!!
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=19835&type=tags
https://www.youtube.com/watch?v=rZQ5s8RGN7E#t=16
Citat:
da naj bi dve leti igrala violino v dunajskem simfoničnem orkestru (Wienner Philharmoniker?!), kar je uradni napovedovalec prireditve povedal ob njenem izhodu na moskovski oder Miss Universe
Upam, da je tole fake.

Hmmmm...
Pa ravno ti si pisal:
Citat:
Who.The.[cenzura].Cares.
Sam zgleda da te le zanima

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Sem ti že napisal - sprva je izgledalo, da mediji špilajo na govedarsko obnašanje ljudi, ki absolutno uživajo v tovrstnih zgodba, sedaj pa se je izkazalo, da gre za stvar državne varnosti.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Sem ti že napisal - sprva je izgledalo, da mediji špilajo na govedarsko obnašanje ljudi, ki absolutno uživajo v tovrstnih zgodba, sedaj pa se je izkazalo, da gre za stvar državne varnosti.

Naslednjič bomo Anžeja Dežana poslali na tekomovanje za miss sveta
bonk.gif

Pedrski lobi je še močnejši kot čefurski.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Sem ti že napisal - sprva je izgledalo, da mediji špilajo na govedarsko obnašanje ljudi, ki absolutno uživajo v tovrstnih zgodba, sedaj pa se je izkazalo, da gre za stvar državne varnosti .
je tudi super vohunka? oziroma v kakšnem kontekstu misliš stvar državne varnosti?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pedrski lobi je še močnejši kot čefurski.

Če omeniš še lik s šestimi kraki, boš kmalu presegel neoliberalno mejo svobodnega govora
grin1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Tole ste spregledali?

No, sredi ruske prestolnice je bil spet v igri tudi njen "študij medicine", iz ust uradnega napovedovalca, ki je povedal zgolj to, kar je Nina Ðurđevič navedla sama, pa smo izvedeli, da je njena želja postati možganska kirurginja ...

Mene zmeri, ko mi crkne avto (sicer to ni velikokrat, ker je vozilo višjega cenovnega razreda
evil.gif
)zamika, da bi bil avtomehanik. Ko mi pušča pipa, bi bil vodovodar. Če sem lačen, mi je žal, da nisem kuhar ...
Torej?
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.118
-8.793
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ampak kaj se Tozonu (al kaj je že tisti od Čukov) dogaja v glavi da je toliko v njeno družbi. Vsaj slišal sem nekje.
Nič, dogaja se mu na tiču
tongue-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ampak kaj se Tozonu (al kaj je že tisti od Čukov) dogaja v glavi da je toliko v njeno družbi. Vsaj slišal sem nekje.

pa tak fejst fant je, ane?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Ðurđeviæeva je v dogovoru z lastnikom licence Miss Universe Slovenije Vladimirjem Kraljeviæem danes prostovoljno predala naslov, lento in krono in se umika iz javnega življenja. "Dobrovoljno predajam krono Sari Savnik in bom tudi brez naziva dokazala da študiram v Berlinu," slovenski javnosti sporoča zdaj že nekdanja miss Universe Slovenije.

Glupača, glupa, bože sačuvaj.. Dobrovoljno? Kak folk hodi po svetu in je celo neka javna osebnost!

Še slika nove misice; Sara Savnik: Tudi če ni prav pametnejša, vsaj ne zgleda kot platinasta kur*ica iz Red districta..
slika-_original-1384786293-964664.jpg