Miša Molk a ji kaj doniramo?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Pravkar spremljam slovensko popevko in voditeljico Mišo Molk, ki glede na kožo na obrazu nima kaj več kot 25 let
cheer.gif

Pozdravljam humanitarno noto saj lahko vsi nakažejo denar žrtvam poplav. Sedaj pa k srži problema a lahko odprejo še linijo za pomoč naši Miši, ker ima očitno velike probleme z nategnjeno kožo na obrazu in posledično velike probleme pri izgovarjanju črke S
evil.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Še niste slišali, da so ženske nečimrna bitja?
In da nobena Evropejka ne bi želela izgledati kot mati Tereza, ki je bila pri svojih osmdesetih zgubana kot 135 let star Indijanec.
Še meni (pa sem desc) zapaše, če mi bejbe prisodijo 5-7 let manj, kot jih imam...

Je pa res, da Miša Molk izgleda 105 let mlajša od matere Terezije...

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
To so pa že posledice nove pokojninske zakonodaje zgleda, kmalu nam bodo voditelji kar zadremali med večernimi novicami.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Pa sej priznam k sem bil star ene 10 let mi je bla prov sexi, sam zdej čez 20 let pa... ne vem nekam premlada se mi zdi zame
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Kam lahko pokličem da naj prosim prebere stavek: Pešci čistijo cestišče. Mislim da bi bil to najhumornejši skeč na slovenski TV ever!!!!
aplauz.gif
Haha, umiram, to je res trd stavek......tud sama ga ne morm izgovort.........kaj vem, mogoče me proteza ovira...........haha
hysterical-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
@Denis: te "paparazzi" slike, so bile pravzaprav naročene (tako kot večina slovenskih "slučajno nagih ujetih" slovenskih estradnic)

In estradnikov kot je Murko
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Saj vemo, da tebe najbolj Ančka rajca, če je pa še topla, pa še toliko bolj.

Ne ančka, ampak doma nareta lula
smile-1.gif

Moja gre s kuhinje v kopalnico pa me s hodnika v spalnico vidi kako nabijam, pa se samo križa,
ampak pravi da boljše to, kot pa da bi skakal po oni sosedi ko je ona ne prenaša najboljše :D