Minusiraj

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ko sem delal en poslovni načrt sem ugotovil, da je ravno ta način reklamiranja na pohodu in stvar deluje. Problem je pa pri nas, ker bodo ljudje spremenili način razmišljanja šele čez 5 do 7 let. Postavimo se samo 5 let nazaj. Koliko reklam je priromalo v vaš poštni nabiralnik? Koliko ljudi danes prelista reklame, ki jih dobijo? Odg. je večina. No take reklame so v nemčiji dobivali ( vpoštni nabiralnik) pred več kot 10 leti!
Pa da se vrnem nazaj na temo, mobilno reklamiranje ponuja ogromno možnosti in razvoja naprej, glede problema da uporabnik izbriše sporočilo takoj ko ga dobi, ker mu je danes pomembno samo da ima s tem minus na računu, pa sem svojemu naročniku predlagal dve ideji ( predloga) kako se s tem spopasti
evil.gif
Konkretno ne bi pisal. Je pa definitivno to odlična ideja, ki pa bo konkretne rezultate prikazala pri nas šele bolj pozno.

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
kaj pa ko dobiš povezavo do reklamne strani ali je tudi potem brezplačen prenos podatkov do te strani katero ti naloži preko brskalnika na telefon - na to foro bo pa služil operater in dobil tistih 0,1 za sms nazaj - prebrisano
grims-1.gif
LPWWY

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Full je čudno, najprej so obljubljali, da boš lahko na mesec zaslužil do 3€ manj, sedaj pa nobenega sms/mms sporočila
smile-1.gif
no lahko pa da bodo naslednji mesec kaj bolj aktivni :D

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Saj je zadeva še sveža, morajo še malo oglaševalcev nabrat, pol bo pa zalaufalo. Predvidevam.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Za tisto pivo in kavo na mesec ste pripravljeni prejemat oglase. Svaka vam čast :D

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj veš kako je pri telefoniji ... vse mora bit zastonj, al pa vsaj ne več kot par evrov. Sicer pa nič ne govorim čez varčevanje ... dva evra tu dva tam, pa maš na koncu leta že pol dopusta plačanga.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
jah, če si tam izbral samo ene 3 zanimanja in ostale me ne zanima potem še nekaj časa ne boš dobil, jaz sem vse pokljukal, da me zanima in sem jih do danes dobil že kakšne 10.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik trust pravi:
jah, če si tam izbral samo ene 3 zanimanja in ostale me ne zanima potem še nekaj časa ne boš dobil, jaz sem vse pokljukal, da me zanima in sem jih do danes dobil že kakšne 10.
Vse sem obkljukal
grin1.gif