Minimalna plača in nemogoče je normalno živeti

vejca

Pripravnik
Jaz sem dobila svoj hladilnik in pomivalni stroj (žal se mi je včeraj pokvaril) na podarimo.si. Na žalost je tako da z eno plačo in dvema otrokoma nimamo za nove stavri in sem stvari dobila na tem portalu. Vsem sem zelo hvaležna za podarjene stavri in tudi moji dve hčeri sta dobili paket zelo lepo ohranjenih oblačil ki sta jih bile vesele in bosta lahko denar od štipendije porabile za šolske potrebščine.
Sem pa že pred časom zasledila ko so podarjali zelo zelo lepo kuhinjo, vendar sem bila že prepozna. Moja prijateljica pa je kupovala rabljeno in je isto kuhinjo videla na bolhi ki se je prodajala za lepe denarce. Samo ni pa lepo ko nekateri podarjajo stvari ki so pokvarjene ali v zelo slabem stanju, ker če nekdo ki stvar nujno potrebuje po vsej verjetnosti nima niti za popravilo.
Ne bi pa bilo slabo če bi tudi na tem forumu odprli temo podarim ali potrebujem pri oglasih.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
drugace pa za 200 € dobis pri hoferju verjetno kar zmogljivpralni storj nov z garancijo in energijski razred A...
wink-1.gif

vejca a kadiš?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ah daj no. Koliko pa lahko iztržiš za 4 leta staro Sharpovo mikrovalovko? Pa za stare cunje?
Presenetljivo koliko je prekupčevalcev, ki se oglasijo na take oglase.
uf-1.gif

Poleg tega pa še ljudje tudi malo ponosa nimajo. Enkrat sem dal gor oglas za eno stvar in smo bili zmenjeni, da pošljem po pošti, oni pa meni poštnino nazaj. Misliš, da sem kdaj dobil poštnino? Pa ni fora za EUR, dva, fora je v tem, da se nekaj dogovoriš, potem pa ništa.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Presenetljivo koliko je prekupčevalcev, ki se oglasijo na take oglase.
uf-1.gif

Ni blo dolg tega kar je bil tukaj izpostavljen en tak poštenjak, ki se je izdajal za "mamico samohranilko" , "penzionista" pol je pa z istim mailom prodajal stvari na bolhi.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Sodelavec je bil ne tako davno nazaj še zagrizen BMW fan, pred nedavnim pa si je nabavil (sicer rabljenega) Audija in njegova izjava po nekaj mesecih se je glasila nekako tako ;
Audi je ful dober in nekako ti zleze pod kožo ,pa še BMW se mi ne zdi več tako fajn.
Tako da A3 mene ne presenečajo kot nadomestek za Lagune

Audi ti res zleze pod kožo, sploh s kakšnih "modernim" 1.9 TDI motorjem.
hysterical-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Število oglasov je odvisno od nas uporabnikov in mislim, da bo zadeva zaživela.
cheer.gif

Mišljeno je tudi, ko nekdo išče, npr. rabljen pralni stroj, da to tam napiše, in ni hudič, da ne bi kdo, ki bo bral sporočilo rekel, Hop, imam enega doma, zakaj pa ne in vspostavil kontakt.
Po domače, to naj ne bo samo baza tistih, ki kaj podarjajo ampak tudi mesto tistih, ki kaj iščejo.