Mini alter meeting

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec, da vas taki pobje primejo, vržejo na kozolc in fino premikastijo, ne bo več nobene želje o kakem printanju slik.
Saj res nevem, če bo kaj s printanjem teh vaših slik.
Sem že dvakrat probal sprintat, pa zgleda da so te slike tako grde, da mi že sam printer takoj list zmečka.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Stardec, da vas taki pobje primejo, vržejo na kozolc in fino premikastijo, ne bo več nobene želje o kakem printanju slik.
Saj res nevem, če bo kaj s printanjem teh vaših slik.
Sem že dvakrat probal sprintat, pa zgleda da so te slike tako grde, da mi že sam printer takoj list zmečka.

Zgleda, da vas tudi tiskalnik ne mara preveč, ko ste pa tako turobni.
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nene, druge slike mašina dobro printa. Samo tvojo sliko in sliko tvojih kolegov pa takoj zmečka.
Kot bi printer vedu, da naprintano ni nikjer za kazat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Me veseli, da ste se tako pozitivno odzvali našemu poročilu! :** Stardec, da vas taki pobje primejo, vržejo na kozolc in fino premikastijo, ne bo več nobene želje o kakem printanju slik.

Joj jaz se nebi več tepo lepo prosim, daj povozimo ga, samo do pešic mi ni več
cheer.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Ksz

Eh, dajte no, zdaj pa že pretiravate, saj so čisto fejst pobje. Več kot spijejo, boljši so.

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uuuuuuu porkamadona a ste res to vi?!?!? Hehehe, kaki klempeti...
Pa jebentiš, kdo vas je naredu tako smotane? Ni čudno, da vas nobena ne mara vzet.

Brrrrrrr, si bom sprintal te vaše smotane ksihte in od daleč, samo z dvema prstoma odnesu slike v špajzo, da mi ne bodo otroc cukra in marmelade iz stelaže kradli.
Uuuuu jebentiš, Damjan Murko je car.

Hja, gospod Stardec.. Verjemi, da če bi se sam delu, bi bil še grši.. Tako je to nek optimum..
cool-1.gif

Sicer pa če si ti cvet lepote, ob čigar sliki bi otroci kaj kmalu pohrustali vse čokoladice in bonbončke v špajzi, potem pa brž sliko najbližji modni agenciji; in zna se zgodit, da te kaj kmalu videvamo na jumbo plakatih in v reklamah..

lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik amper pravi:
potem pa brž sliko najbližji modni agenciji; in zna se zgodit, da te kaj kmalu videvamo na jumbo plakatih in v reklamah..

lp

mislim da promoviranje in nasploh reklamiranje viagre pri nas ni dovoljeno
hysterical-1.gif

Njemu pa ne verjamem, da bodo še kdaj pomagale kakšne tablete. Saj zato pa je tako zagrenjen, ker ve, da ne bo nič več svedral po sosedovih ovcah.
cry12bpy.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Stardec, nasmejal si me do solz.
hysterical-1.gif

Sem ti hotel prilimat zvezdice, pa vidim, da sem ti jih že prej pritisnil pet komadov.
nahrung002.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
kako? a lahko daš pet krat po ena? jaz lahko samo enkrat ocenim
shocked-1.gif

tongue-1.gif