Mini alter meeting

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
Spoštovani!

Objavljam vam veselo novico, da se je v Mariboru zgodila alternativa glavnemu alter meetingu, ki je potekal v soboto!

In sicer Klosharju in Amperju se je kaj kmalu po predvajanih poročilih na vratih stanovanja pojavila neznana silhueta, ki ne spominja na ničesar drugega kot le na nekega duhovnika, ki bi znal pobirati kakšne prostovoljne prispevke za bližnjo cerkev.. Toda kaj kmalu se je ugotovilo, da gre vendarle za za maškarce in da ta oseba ni noben drug kot ZVESTI UPORABNIK ALETRJA! Da je pogovor lažje potekal, je duhovnik prinesel flašo belega ruma, ki ga je omladina kaj kmalu posrkala..

No, po dobrih treh urah kramljanja je na mizi ostala le prazna flaša + prazna škatla Marlboro medium (brez filtrov
evil.gif
) Kot dokaz za vse to vam prilagam par slikic, ki potrjujejo, da smo se meli fino..

Vam v izziv pa naloga, da ugotovite, kdo je oseba, ki se je pridružila nerazdružljivemu duetu Klosharja&Amperja..
grin1.gif

Lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hellow vsem skupaj!!

No pa bo padel še moj prispevek ...

Res, zbrali smo se trije pravi dečki ... Debata je potekala non-stop 2 uri, pobič je specifičen človek, to si moramo biti na jasnem ... On je v bistvu začel živeti, ko je prišel k nama ... Mi2 greva zdaj v posteljico, dedi pa po moje že pošteno hara po Mariboru.
evil.gif

Priznam, blo mi je prav fino! Župnik v najinem stanovanju, neznanec, a v bistvu znanec ...
wink-1.gif

Btw, jaz sem oni v modrem puloverju ... Hja, glede na to, da sva z modelom flašo spila praktično sama, imam faco še kolikor toliko normalno, čeprav mi jo na trenutke prav gadno zateguje
hysterical-1.gif

Nagradno vprašanje ... Kdo je človek, ki naju je obiskal??

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Sašo Hribar, Michael Schumacher in Paul Walker. V bistvu ste se dobro oblekli za pusta, ni kaj. Če bi naredili en obhod po okoliških hišah, bi vam ziher dali sladkarije.
grin1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Malo sem se poigral. No ja, niso tako podobni kot na prvi pogled, nekaj malega pa že:

nambertuee33.jpg

malcomschumi.jpg

klosh.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
aplauz.gif

hribar in walker sta originalna, šumaher pa ni najbolj podoben. Malcom itak ni nobenmu podoben.
grin1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Malcom in Šumi sta si zelo podobna okoli ust in brade (vsaj jaz jo vidim), pa tudi popolnoma enak model nosu imata, ampak je to težko izpostaviti s sliko, ker Šumi skoraj vedno kaže zobe ali pa stoji v takšni pozi, da se vidi, da ga je precej manj skupaj. Pa tudi precej krajše lase ima sedaj. Škoda.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jebo vaju
shocked-1.gif

Jas sn mislo da bo zadeva top secret
rolleyes-1.gif

Kakorkoli, kaka deda sta pa kloško & amper... Res sta face
wink-1.gif
Pijeta oba kr dosti, tak da mariborski
sindrom imata definitivno.

Sluæajno sem uletel, ker sem haral po njunem bloku (kot hišnik preko študenta)...

Skratka moral sem odletet malo prej, ker sem bil dogovorjen na RD-ju, ampak za prave dede mam vedno čas.
cool-1.gif

Iskreno povedano mi je žal da sem zapustil kraj dogajanja, ker ko sem priletel v klub (na RD) v samem centru mesta,
sem (zares nehote) naletel na vsesplošen pretep mask. Ni hudega, lažje razbita arkada in nekaj globih prask
po telesu, vrnil nisem ne enega udarca ne ene brce. Ampak vsak enkrat naleti na "petardo", to se mi je v mojih
24ih letih zgodilo prvič. Je pa res da me ma taka jeza, da bi bil pripravljen postrelit vse.

Kloško the man, amper the easy drinker; zadevo ponovimo slejkoprej.
wink-1.gif

Samo naslednjič z 3mi litri belega ruma.
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Uuuuuuu porkamadona a ste res to vi?!?!?
Pa jebentiš, kdo vas je naredu tako smotane? Ni čudno, da vas nobena ne mara vzet.

Brrrrrrr, si bom sprintal te vaše smotane ksihte in od daleč, samo z dvema prstoma odnesu slike v špajzo, da mi ne bodo otroc cukra in marmelade iz stelaže kradli.
Uuuuu jebentiš, Damjan Murko je car.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik kloshar pravi:
Btw, jaz sem oni v modrem puloverju ...

--------------------------------------------------------------------------------

Tega ni treba posebej govorit, ker vsi vidimo v roki džojnt

Jebentiš res je zapohan in prepit ko goba...
Že orenk stekleno gleda.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Me veseli, da ste se tako pozitivno odzvali našemu poročilu! :** Stardec, da vas taki pobje primejo, vržejo na kozolc in fino premikastijo, ne bo več nobene želje o kakem printanju slik.

Drugače so pa tudi tiste primerjave krasne, lepo, lepo, kako radi nas imate. Zato smo se pa tudi mi za vas malo potrudili.
wink-1.gif