mimovrste koda

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Prejšnja stran je bila mnogo bolj ql, škoda denarja za to prenovo:) Pri njih sem naročil že dosti stvari (imam vip status), ampak zadnje čase po mailu na informacijah vedno naletim na enega, ki me odpravi po liniji najmanjšega upora, zato tudi vse bolj raje pogledam prvo drugam...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
LOL

"452 obiskovalcev trenutno na strani Nakupujte z nami, vi ste nam na prvem mestu"

Seveda sem samo jaz dobil tak tekst, me zanima kako so se drugi razvrstili, naj se javi un, ki je 452.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
LOL

"452 obiskovalcev trenutno na strani Nakupujte z nami, vi ste nam na prvem mestu"

Seveda sem samo jaz dobil tak tekst, me zanima kako so se drugi razvrstili, naj se javi un, ki je 452.

Saj nobenega ne rangirajo. Malo čudno so napisali, da si ti kot potrošnik in potencialni kupec njim na prvem mestu, najpomembnejši etc
cool-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Pa vsekakor tako nepomemben podatke kot tudi un zraven, ki pravi da imajo 3k artiklov na zalogi mora zasedati 1/3 normalne višine monitorja. Še huje pa je da se s tabo vozi naokoli na vseh straneh med scrollanjem! Po drugi strani pogled na prvo stran zahteva 3 višine scrollanja da sploh vidiš kam si prišel.

Sedaj hočem poiskat nove letne gume jmoraš poklikat po 10 kategorijah da prideš končno do filtra v katerega moraš ročno vpisat podatke o velikosti gume! Vsak vaški vulkanizer s tabelco/cenikom po dimenzijah gum ima bolj funkcionalno in pregledno rešeno!
d055.gif

A je kdo kaj naročal že v novi štacuni? Glede na vse erroje ki se tičejo naročil se pomojem sploh ne da!
grims-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Premakni miško nad logotip zgoraj levo pa počakaj na "hover text"!
grims-1.gif

bonk.gif
svašta

začetek konca

že če se omejiš samo na fotografijo imajo vse pobrkano

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Meni je bil mimovrste kul zaradi preglednih filtrov z veliko različnimi opcijami (recimo pri laptopih). Zdaj še to več ne dela OK
rolleyes-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
d055.gif

res je zdaj drugače, ampak meni se ne zdi napačno, je pa logično da migracija take velikosti ne more potekat brez zapletov ... sploh glede na to da je bil stari mv sprogramiran na pamet
grin1.gif

se bomo navadli
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
d055.gif

res je zdaj drugače, ampak meni se ne zdi napačno, je pa logično da migracija take velikosti ne more potekat brez zapletov ... sploh glede na to da je bil stari mv sprogramiran na pamet
grin1.gif

Seveda ne more bit iz razvoja ven perfektno, ampak pač ne daš ven javne verzije dokler ni spolirana v nulo. Tole bi jst imenoval pre-beta verzija oz. skoraj kar osnutek ker NOBENA stvar ne deluje kot je potrebno. S tem so si dali zanko okoli vratu, štrik bodo pa potegnili kupci.

Glede stare verzije, bila je sprogramirana za potrebe takratnih zahtev in je delovala ok. Sicer so imeli precej težav s backendom ampak vsaj v frontendu je delovalo, to pa je tisto kar nekdo ki hoče kaj kupit vidi. Sedaj imajo verjetno urejen backend (ker je to del generičnega backenda od novih lastnikov) ampak frontend je totalno nedelujoč in zanič.

Postavitev strani in grafika je totalno zgrešena in nefunkcionalna, tako da to ne bo nikoli boljše pa če popravijo vse napake.

No vsekakor so dosegli cilj, osebje na mimovste bo razbremenjeno z uvedbo novega sistema. Ne samo da jim bo lažje delat ampak dosegli so celo da ne bodo imeli dela!
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Sam tudi poznam osebno par razvojnega kadra, so pa takrat že v okviru domence na razvoju mimovrste malce "šparali" (beri: niso imeli jajc da bi šli v core spremembe).

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
ma daj to ne dela nič... to bi morali še14 dni počakat da vse speglajo

ne dela filtriranje, vse pobrkano, vsakič ko pridem mi teži za piškotke
bonk.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Bučmani
bonk.gif

Preden popravijo, da ne bo šlo v digitalna nebesa.
1988270-mimovrste.jpg

Priponke

• 1988270-mimovrste.jpg
    1988270-mimovrste.jpg
    8,5 KB · Ogledi: 165

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
In pa kaj dela ta stvar na vrhu strani in odžira 80px višine?

.. če bi želel da imam pol browserja navlake si bom namestil IE in 15 toolbarov, dokler pa tega ne želim prisegam na to da je moja višina ekrana čimbolje izkoriščena. Že tako so šli na izredno "prostoren" dizajn kjer je med elementi ogromno prazne površine (sicer cool za kakšne tablice/telefone da lažje zadaneš) ampak tega prostora na vrhu ki ni ničemer namenjen pa res ne razumem?!

No edino kar delajo je to da delajo uslugo "pooblaščenim servisom" saj so jih porinil na glavni link celotnega spletišča (SEO bo deloval perfektno).

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
Jao..kakšna stran, ti novi designi so obup, še malo pa bo ravno 1 izdelek na 24" monitorju prikazan..

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.062
76
48
Sem slišal da so izgubil polovico prometa. Saj čudno ni, ker se moraš kar pomatrat, da lahko kaj poiščeš/kupiš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
folk bo kupil tam kjer je najceneje, ni važn design.. tako to gre. Če tega ne vedo, pa vedo zdaj.