Nisi edini, ki ima probleme z Mimovrste!
Je znancu na pred 3 meseci pri njih kupljenem os računalniku crknila zvočna kartica. Kličemo mimovrste in nam povejo, da pridejo comp iskat od pošte na dom, zraven naj damo račun in izjavo o vračilu oz okvari. Po 3 tednih jih pokličemo, kja je z računalnikom, saj se nam je zdelo, da bi lahko bila kartica že menjana in informatorka mi reče, da je zadeva na pooblaščenem servisu, ki ima celih 45 dni na voljo, da se odloči o menjavi ali servisu kartice. Seveda mi je prekipelo, ker če se v 3 tednih ne morejo odločiti kako pa kaj, meddtem ko človek rabi računalnik, je to precej žalostno. In rezultat povišanega tona: klic je bil opravljen eno soboto dopoldan, računalnik pa preko poštne dostave prejet v torek naslednjega tedna, toda pozor v RAZSUTEM stanju: to pomeni zamenjana osnovna plošča z odstranjenim pekačem (seveda ne priloženim) in zraven nametanimi CD ji. Ko sva z znancem hotela računalnik priklopiti in preizkusiti, se seveda comp ni prižgal oziroma povezave z video kablom enostavno ni; pomeni matična ali je v k.urcu ali pa ni priklopljena ali pa kaj tretjega. Se pravi, pri mimovrste se zafrkavajo s kupci, pošiljajo jim v garanciji razkopane in po menjavi nepreizkušene računalnike, brez da bi vrnili račun, čeprav sem izrecno zahteval vračilo le tega, v primeru, da gre kaj narobe.
Seveda sem jih takoj klical, toda neuspešno: po vzpostavitvi veze se je oglašal samo posneti glas, ki pravi, da so vsi operaterji zasedeni
!
Kaj naj storim! Kolega je brez uporabnega računalnika, ostali smo brez računa, Mimovrste se ne oglasi?!
Najraje bi zadevo predal inšpekciji, pa mirna bosna.
Mimovrste: nikoli več!
Pomoč, prosim, kaj storiti?