Mikrovalovna pečica

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Ve mogoče kdo, kaj je narobe z mikrovalovno pečico, dela normalno, samo predno začne pogrevat in je vratca zaprta nekaj notri buči. Če se vratca odprejo poneha.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Če se vratca odprejo, se mora mikrovalovka izklopit zaradi varnostnega stikala... Kaj ti pa buči, pa ne vem... imaš pravo posodo? Je vrteči krožnik dobro zasidran?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
kako buči??? Sej nekaj se mora slišati, ko greje.... al kako to misliš??

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Glede na ceno novih dvomim da je popravilo smiselno..karkoli že je narobe.

Drugače pa..upam da ne lavfaš prazne
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Koliko jih je pa mikrovalovka že ubila?
Kakšnega pa že... ča ne drugače, ga je električno zaradi biločesa
smile-1.gif

On je mislil stil prehranjevanja-mikrovalovka---->pogrevanje hitre prehrane ipd

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
V kratkem nameravam kupiti mikrovalovno pečico. Ker se na stvari ne spoznam, me zanima kaj kupiti? Želje so, da je:
- digitalna
- srebrna-inox barve
- cena do cca. 100€.
Uporabljala se bo izključno za pogrevanje in mogoče odmrzovanje. Razne funkcije žara, kuhanja itd... me ne zanimajo.

Lep dan še naprej

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
V kratkem nameravam kupiti mikrovalovno pečico. Ker se na stvari ne spoznam, me zanima kaj kupiti? Želje so, da je:
- digitalna
- srebrna-inox barve
- cena do cca. 100€.
Uporabljala se bo izključno za pogrevanje in mogoče odmrzovanje. Razne funkcije žara, kuhanja itd... me ne zanimajo.

Lep dan še naprej

kak hoferjev al lidlov brand (silvercrest in podobno) - no obe štacuni mata j dokaj podoben model, cena je pa tam okrog 70 €

http://www.gorenje.si/izdelki/...e/mo17dw/250732
ta je malce čez budget

http://www.mediaworld.it/mw/pi...481253249484841
sam vprašanje katere majo v trgovini.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Odlično. Na MediaWorld sem čisto pozabil, tako da ga obiščem 100%. Hvala lepa za nasvet.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
najprej zmeri kako velike krožnike imaš doma;)
se zna zgodit, da tavelik krožnik ne gre notri...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Zanima me, ali kdo ima in uporablja mini pečico?
Namreč, pred dnevi sem se vrnil iz dopusta v Malagi in tam se videl, da ima praktično vsak lokal to mini pečico, kjer ti lepo popečejo štručko, bombeto in ostale oblike kruha. Po želji ti jo obložijo s pršutom, sirom, tuno itd, ter zalijejo z olivnim oljem. Opazil sem, da praktično večina ljudi v Španiji zajtrkuje v lokalih, saj je izredno poceni in zelo okusno.
Starejši ljudje v glavnem jedo popečen kruh, ki ga polijejo z olivnim oljem. Poleg pa seveda obvezno kava z mlekom.
Torej, ima kdo doma to mini pečico in kako je zadovoljen z njo? Razmišljam, da bi si kupil eno in malo popestril ''fruštek''.
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
Imeli mikrovalko s pečico, vendar pečice nisem nikoli vklopil...potem je itak crknil timer
frown-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Fadil: jaz imam Sharp-ovo mikrovalovko, žar zgoraj in spodaj, tako da jo lahko uporabiš tudi kot pečico. Uporabno za kakšne bruskete, še najbolj pa za polpečene pice, ki jih s kombiniranjem mikrovalovi - žar zakuriš do hrustljavega v tam ene 10 minutah (žar kuri spodaj iz zgoraj - ene imajo samo zgoraj žar, pa je spodnji del pice- testo - nezapečeno). Zadnje čase je žar vedno manj v uporabi, sem pa tudi že prebranec pekel notri - ene 20-25 minut na tapravem programu, pa rata. Tako da če bi rad pečico in mikrovalovko se dobi tudi kombinacija, deluje neproblematično. Sem imel to že v "starih časih" v garsonjeri kjer ni bilo placa za klasično pečico - štedilnik, pa je bila pač za silo nedomestek. Ne vem pa kakšne so cene, ampak se boš že znašel, prav hude ne morejo biti. Pa veliko kulinaričnih užitkov:).

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Eh, zajeb ... pečica izgleda veliko bolje, kot ti
evil.gif

Resno; ne pričakuj čudežev z mikrovalovko. Je pa super za pogret mleko ...
grin1.gif