miklavz-a ni vec med nami

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Naj mu bo zemlja lahka in naj počiva v miru
roza.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.776
221
63
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Sožalje svojcem.

Mi gre pa na živce, ker nikoli nihče ne pove zakaj je človek preminil. Je bil bolan, nesreča, ali karkoli drugega...? Je mogoče skrivnost, zakaj kakšen človek umre?

ne ni skrivnost. izdalo ga je srce. bil je (mislim da kot usluzbenec UN) v sierra leone. glede na to, da je upokojeni vojaski pilot, najbrz ni potrebno napisat, kaj je tam pocel ...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
V Sierri Leone? Kaj pa je tam delal? No, vedno so mi bili všeč njegovi prispevki, eden redkih na tem forumu z izoblikovanim racionalnim mnenjem in pogledom na svet. Škoda, da se ne zavedamo, da smo vsi minljivi in ko pride čas ti nobeno prerekanje o politiki, rasi in veri ne pomaga. Vzame te megla, hočeš-nočeš
frown-1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.552
3.065
113
Vsaka pot pride enkrat do konca. Nekateri prej, drugi pozneje. Počivaj v miru .

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.011
5.639
113
Skoda modela....kje je fora da veliko ljudi rukne kmalu po upokojitvi?

Sok ko kao nisi vec aktivno potreben/uporaben?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Po slišanem, je bil zelo velik človek R.I.P. .

Sprašujem pa se, kaj se dogaja da toliko ne pretirano starih treniranih zadane kap ?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Delam v zdravstvu in ti povem, da je v zadnjih letih velik porast kapi in infarktov pri moskih sredi tridesetih let. Kaj sele kasneje. Razlogi za to...
Ce gledas kaksen delez moskih pride v dom starejsih v primerjavi z zenskami, ti je jasno, da ga 90% nas tukaj gori ne bo videlo znotraj...
Tale Miklavz je bil pravi top gun, na forumu pa tako skromen. Legenda.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
[cenzura], vsak dan, ko se peljem mimo njegove hiše me zruka. Enkrat smo bili dogovorjeni za en điro, pa se meni ni izšlo, so šli samo kolegi, iz pripovedovanja je bilo nepozabno, jih je peljal smučat na Koblo:)