Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V Slovenskem poročevalcu.
Te knjige, ki jih omenjamo so pa ponatisnjeni izvodi v obliki zbirke.
Dobro, da se kak založnik spomni vsake toliko ponatisnit zadevo, ker drugače jih mi, niti kasnejše generacije ne bi poznali.
Ja, plačilo je pa tudi veliko glede na delo. En stripar riše en mali stripek za nek bolj ali manj lokalni časopis, pa dobi 250 evrov na strip. Kar pomeni 1000 evrov na mesec za max 15-20 ur dela.
Muster je letnik 1925, torej je v 84-em. Sem se pa zdele spomnil, kako sdm se kot smrkavec slinil nad njegovimi upodobitvami deklin v stripih, vse so imele velike oke pa hude joske
. Ce dobro pomislim je crpal inspiracijo iz takrat popularnih Sophie Loren in Brigitte Bardot.
Uh ta je pa res bil legenda! Oziroma je še!!
Jaz imam doma 4 knjige in še enih 6 zvezkov formata A5. Edino ena knjiga je v slabšem stanju, drugo je pa odlično ohranjeno. Vsake toliko vzamem v roke in preberem... Se ne naveličam nikoli...
jaz imam tako knjige kot stripe! .. imam pa tudi v izvodu na papirju. Predno so prišli v knjigicah, so izhajali namreč kot priloga časopisu! Vsak dan ena stran
koliko je že bilo vseh trdo vezanih knjig.8??
tisto bi jaz rad dobil vse knjige nakupu kjer so vse zbirke stripov.še sedaj bi vse enkat prebral.to je bilo noro.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.