I
Izbrisan uporabnik #20883
Bo Matey povedal.Svojega cerarja vprašaj ker je izdal to opozorilo zaradi tvojih kužnih migrantov.
Bo Matey povedal.Svojega cerarja vprašaj ker je izdal to opozorilo zaradi tvojih kužnih migrantov.
Zakaj? Na pristojnih organih je, da ustrezno ukrepajo.Tega tvojega ubogega agresivnega napadalnega migranta so aretirali na škofjeloskem gradu.
Ste že obtozili policijo za nestrpnost?
Česa so se nalezli, kdaj in kje?Jaz jih ene par poznam. Od medicincev do policajev. Eden je komaj preživel
Odgovoril sem ti z vprasanjem. Kaj tu ni jasno?In kje to trdim?
Česa so se nalezli, kdaj in kje?
Boljse vprasanje je ali se je kdo cesa nalezel in ali je zidan izdal opozorilo kar tako v tri dni?
Pa odgovori na to, ce bo slo. Na tvoje vprasanje ne znam odgovorit, ker ne vem (bog je ali pa ne, ne vemo)...
Znas ti odgovorit na moje?
Ali so tvoji migrantoljuPci že preklicali to obvestilo zaradi kužnih migrantov? Pa seveda nujno VIR o preklicu.Leta 2015, ko je policija na travnikih brez sanitarij, tudi nekaj dni zadrževala tisoče migrantov, je bilo smiselno opozorilo pred nevarnostjo bolezni. Androidek 123 se pa dela, kot da je bilo objavljeno včeraj.
Bo Matey povedal.
Sprašujem samo, kje in kdo so vsi tisti, ki so zboleli zaradi stika z begunci/migranti ali kakorkoli jih že imenujete.
Svojega cerarja vprašaj ker je izdal to opozorilo zaradi tvojih kužnih migrantov.
Bo Matey povedal.
Matey pravi, da je ta navodila izdala vlada RS in se posledično kar nanjo obrni za dodatne obrazložitve kaj točno so s tem mislili in zakaj je tako nestrpno in rasistično opozorilo sploh potrebno.
Tole si pozabil dati na prvo mesto:Izvoli zaporedje bizi, da ti malo olajšam povezovanje replik:
Nerelevantno glede na to, da so prehodi še vedno zelo aktualni za različno velike mase ljudi, že samo en sam bolan migrant ali pa manjša skupina obolelih migrantov pa ti lahko popolnoma zj3be sistem na pašniku. Glede na to, da pa naj bi bilo priporočilo iz leta 2015 bo pa toliko lažje ugotovit ali ti v takem primeru država tudi dejansko kaj pomaga (pri povračilu stroškov) ali zna samo pametovat domačim, pomagat pa tujim ljudem.
Kakorkoli, če smo preživeli pol milijona migrantov pred slabimi tremi leti, jih bomo pa še tistih nekaj posameznikov zdaj..
Tako ali tako praktično nihče ne želi ostati v Sloveniji
Tole si pozabil dati na prvo mesto: