To ti namenoma
Tele pasejo pod nune, misijonarke ljubezni ali nekaj takega (mati Terezija). Kristjanke
To ti namenoma
Torej v kolikor nekdo krši zakon, tega občanka ne sme prijaviti?Bošnjakinja.
A lahko mi2 enako za Laško rekLJam postopava? Ker jaz tam ne razumem kaj se pogovarjajo!Torej v kolikor nekdo krši zakon, tega občanka ne sme prijaviti?
Velja ta logika za vse kršitve ali samo tiste, ki so proti našim prepričanju?
Čudno se mi zdi zakaj niso takrat Slovence prijavljali ko so pribežali lačni v Slovenijo...Torej v kolikor nekdo krši zakon, tega občanka ne sme prijaviti?
Velja ta logika za vse kršitve ali samo tiste, ki so proti našim prepričanju?
Mah, ce sta turistke v shoping centru zadekane, naj pac bodo. Ampak da pa se kopajo zadekane, se mi pa zdi "malo" izven dresscode.
Zadekanke ponavad na polno kradejo. Me zanima kako varnostna služba pregleda to smrdljivo rjuho. Jo s kompresorjem razpnejo?Mah, ce sta turistke v shoping centru zadekane, naj pac bodo. Ampak da pa se kopajo zadekane, se mi pa zdi "malo" izven dresscode.
Že za jambranje dobiš tožbo pa ovadbo. Kaj bi šele dobil če bi ukrepal. WW3.Si občan? Opravilno sposoben?
Ne jamraj, ukrepaj
Za zdaj je to še zelo neobičajno v Sloveniji.Mah, ce sta turistke v shoping centru zadekane, naj pac bodo.
Bog ne daj da bi jo pregledal. Bi Mufti takoj poslal svoje đihadiste da policaju glavo odbijejo.Zadekanke ponavad na polno kradejo. Me zanima kako varnostna služba pregleda to smrdljivo rjuho. Jo z kompresorjem razpnejo?
Bog ne daj da bi jo pregledal. Bi Mufti takoj poslal svoje đihadiste da policaju glavo odbijejo.
Sej pravim stisnjen zrak najman 30 barov parkat usekaš, pa je pregledana, brez dotika. Da šlataš to gamad je zdravnstevno nevarno.
A pol fukaš svojga psa.... ker je to levičarska navada?Kako je tu nekatere strah, če vidijo kaj neobičajnega. Nikar ne zapuščajte svojih vukojebin, da vas ne bo trefnilo ob kakih tujih navadah.
A pol fukaš svojga psa.... ker je to levičarska navada?