Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
@easy:Tu ti dam pa prav. In ne, ne nasi, ne serjejo nasi. Najvecji krivc vsega so Americani in njihov pohlep po nafti. Savdijska Arabija je sponzorirana s strani ameriske vojske, poleg njih sponzorirajo tudi Izrael. Te vse stale je Gadafi kdaj ze napovedal. Poleg ameriske zunanje politike, je tu se G.Soros (+Familija Rothschild in co.)ki ima prav tako velik zaslug za vso situacijo.
In,na tem delu (Sirija, Libija, Afganistan, Irak) se niso vojne zacele leni avgusta ampak trajajo ze nekaj let. Vse skupaj je dobro premisljeno in nacrtovano, kako oslabiti Evropo. Zakaj se pa [cenzura] ZDA ne upajo vtaknit v Iran ?
Ob vsem tem sranju, nam bodo pa ZDA potaknile se prehranski sporazum, potem smo pa sploh peceni s strani multi-korporacij.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tipu še vedno "ne potegne", da ta masa folka nima nikakršnih pravic zganjat takih scen
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Nebi bil, ker bi branil svojo domovino, kot smo jo '91 ! Pa ni vazno, za eno stran bi se opredelil in za tem stal. Ne pa v Evropo rinit, prokleti ekonomski migranti, in pricakovat 2k€ !
Je pa to islamizacija in ohromitev Evrope, pa rec kar zelis. Vrjamem, da si vesel, k tvoji prihajajo in islamizacija je za Evropo neizogibna....le da bo zaradi tega ene 30let prej!
Citat:
Israel supports migrants flood to Europe
The Israeli government actively supports migrants flood to Europe - while ensuring at the same time that no "refugees" from the developing world allowed to enter Israel, and those who do it, be banned and deported without trial in camps.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
https://volksbetrugpunktnet.wo...ut-nach-europa/
Citat:
The Israeli government actively supports migrants flood to Europe - while ensuring at the same time that no "refugees" from the developing world allowed to enter Israel, and those who do it, be banned and deported without trial in camps.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
eazy@ zakaj tvoji tako veselo silijo v Z svet? nemuslimanski?
"moji" okupirajo Afganistan, Irak, Libijo, Sirijo, etc, ali tvoji?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tipu še vedno "ne potegne", da ta masa folka nima nikakršnih pravic zganjat takih scen
To ni stvar k. pravic. To je masa in prezivjetje najmocnejsega.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
https://volksbetrugpunktnet.wo...ut-nach-europa/
Citat:
Sem sokiran... Ce ze svoje begunce sterilizirajo zaradi barve koze kaj bi sele drugim
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Tolči se s kladivom kolk hočeš ampak z miličniki in JA na meji kršitev ozemeljske celovitosti ne bi bilo. Je pa res, da so imeli poleg žretja krofov še druge sposobnosti.
Ce bi vsaj priblizno poznal zgodovino ex-yu bi vedel kaksno neumnost si zapisal.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
eazy@ zakaj tvoji tako veselo silijo v Z svet? nemuslimanski?
"moji" okupirajo Afganistan, Irak, Libijo, Sirijo, etc, ali tvoji?
Moji? žalostno, da živiš v Sloveniji pa ne veš, kje smo Slovenci v večini.
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
@easy: ne, ti si jo videl! Pocasi model. Ne ves ti kaj sem jaz videl in cesa nisem!
Kako j***mti bos islamiziral ze islamsko drzavo! Pa kajjens tabo ? Se delas neumnega ali ?
Ce ti je pa tok bad, zakaj se ne izselis v islamsko najblizjo drzavo in hkrati ne se zapres racun na Alter ?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa ima Američan s Slovenci ?
Musliæi pa so tvoji, vsi se isti, verujete v isto neumnost
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Tolči se s kladivom kolk hočeš ampak z miličniki in JA na meji kršitev ozemeljske celovitosti ne bi bilo. Je pa res, da so imeli poleg žretja krofov še druge sposobnosti.
Ce bi vsaj priblizno poznal zgodovino ex-yu bi vedel kaksno neumnost si zapisal.
Ne da poznam ZG, iz prve roke vem, da z graničarji ni blo heca - med nabiranjem gob smo zalutali v bližino meje in je bil cel hudič.
Nisem pristaš JA zaradi Slo vojne, je pa bil RED.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja in kaj imam jaz s kristjani?