Denis
Si hotel reči kaj bodo porekli ultra levičarji, ko si bo bradač vzel njihovo 10 letno hčerko/vnukinjo. Beta cucki kot so, bodo lahko še veseli, če jih ne bodo zraven še fasali.
Ljubljana 2018. Kako bo Ljubljana izgledala čez 10 let ni treba pojasnevati
Dejansko to bilo v Ljubljani?
You're just sayin' what we're all thinking
Ni res. Na Madžarskem nimajo jugo migrantov še manj pa iz vzhodnega teritorija. Torej jih bo toliko kolikor jih bomo pustili. Na sliki pa bošnjaki. Braća jih levičarji kličejo.Tako kot vsako drugo večje evropsko mesto.
Seveda, sploh zadnja leta cveti socialni turizem. Pridejo po socialne transferje.Možno je, da so turisti.
Pred 30-timi leti takega prizora tudi v bosni nisi mogel videt.Danes.
Dejansko to bilo v Ljubljani?
Tole je suzica od nekje skopiral tako da je verodostojnost vprasljivaGlede na registrsko tablico vozila na fotografiji kaže, da je to povsem možno. Splošno gledano pa se mi zadeva ne zdi nič posebnnega ali vrednega kakšne posebne obravmave, ena muslimanska familija pač gre nekam, s tem pa res ni nič narobe.
Tole je posneto pred trgovino ljubljanskih mlekarn malo po 10 uri zjutraj danes.Seveda da je. Jaz sem samo izjavil, da je možno. Tako ali tako ne moreš trditi zagotovo, da veš kje (kot v kateremu mestu) je nastala neka fotografija zgolj na podlagi neke naključne registrske tablice na bližnjem avtomobilu.
Menda imajo na Madžarskem mlade Ukrajinke, če je verjeti Grimsu.Ni res. Na Madžarskem nimajo jugo migrantov še manj pa iz vzhodnega teritorija. Torej jih bo toliko kolikor jih bomo pustili. Na sliki pa bošnjaki. Braća jih levičarji kličejo.
Ni res. Na Madžarskem nimajo jugo migrantov še manj pa iz vzhodnega teritorija. Torej jih bo toliko kolikor jih bomo pustili. Na sliki pa bošnjaki. Braća jih levičarji kličejo.
Mene motijo zadekani otroci , kar je tipičen primer verske indoktrinacije (pranja možganov).Glede na registrsko tablico vozila na fotografiji kaže, da je to povsem možno. Splošno gledano pa se mi zadeva ne zdi nič posebnnega ali vrednega kakšne posebne obravmave, ena muslimanska familija pač gre nekam, s tem pa res ni nič narobe.