Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Toliko o prvem varnem bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.
Torej so muslimani bežali iz bližnjega vzhoda vse do Amerike. Morje so verjetno kar preplavali in v ZDA stopili le moški vsi rojeni 1.1. 2000 in brez vseh dokumentov kot je bil primer muslimanskih migrantskih hord na naših tleh lansko leto
Zakaj ste nekateri obsedi z "vsi".... Nekega popisa "vseh" ni bilo tako da je debilno govoriti o "vseh". Naceloma pa "vsi" bezijo na varno in to skoraj nikoli ni "prvo varno ozemlje".
Me prav zanima kako bi nekateri reagirali ce bi v Slovenijo spakirali 2mio beguncev... Je pac prvo varno ozemlje za vse begunce iz HR&BIH
Kje ti koncas kakor begunec je odvisno od nesteto dejavnikov, se najmanj od begunca samega. Lahko koncas pri Svedih, ZDA ali pa nekje vmes. Vecina teh v ZDA je tam koncala tam organzirano in so sli cez Slovenijo. Najvec je slo na samem koncu vojne (padec APZB).
Seveda bi lahko upostevalo tist znan debilizem o "prvem varnem ozemlju" ampak nisem ziher kje in kako bi te ljudi sprejel v Sloveniji. Tako priblizno je zgledala masa ,ki je sla cez SLO v ZDA v enem susu...
Me prav zanima kaj bi rekli zagovorniki "prvega varnega ozemlja" na tak sliko v glavnem mestu. Me prav zanima kje bi te ljudi namestili po tisti "zlati" o prvem varnem ozemlju