WCA 030 WCS ActiveImena modela pa nima tak stroj?
Sm ga gledal v živo v Črnučah.Mu nč ne majnka.Čist ok stroj.Enostaven kr neki funkcij itd.Pač odvisno,kaj pričakuješ od stroja in dodatne funkcije...Ok, vidim da ga v Avstriji prodajajo za 680eur. To za tak denar ne more biti niti M od Miele.
Brez kretenov...vidim da ne gre tuki na Alterju...žalostno res...nima funkcije, da zloži zokne po barvah?
ja res, kr naprej odpirajo nove teme o mieletihBrez kretenov...vidim da ne gre tuki na Alterju...žalostno res...
Se je oglasu...pišeš take...k oni v vrtecu...božeee...Še oni bi drgač razmišljali...in neb z tako bolano ven pršli...ja res, kr naprej odpirajo nove teme o mieletih
Ma nemoj...kapčaš ti, da si 99% alterju tečn z miletom?
ti napaka ID10t zadnjič v temi o miletu ni povedala dovolj????? Malo pobrskaj za nazaj, morda razbereš.
Če je kdo tukaj kot v vrtcu, si to ti, ko te nihče, nikoli, nič ne vpraša, in z lubega mira sredi sobote začneš novo temo o mieletu, kak je fajn, pa kaj
pričakuješ od stroja, pa da ima vse na dotik.
Tak da se ohladi.
zlaganje zoknov je bil odgovor na tvoj: odvisno kaj pričakuješ od stroja. valjda da pričakuješ da je oprano, in to vredi, če pa ti pričakuješ
kake ekstra ponudbe od pralnega stroja, je pa tvoj problem.
za vse ki ne vemo, lahko razložiš, kaj danes pralni stroji razen pranja perila še nudijo?
Ne...kosmat sem...kot pravi moškiti nisi gladki!
Verjetno bo potrebno uvesti novo označbo za pranje na perilu :Ma nemoj...
Me kontaktirajo v zasebca.Ker so rekli,da škoda tuki kaj razpravljat...ker se vedno najdete eni...k kritizirate...kak je debata o Miele.Tako,da ne pridejo do odgovora k ga iščejo.In se lepo v miru dogovarjamo v ZS.
Kaj ma to veze...al je sobota al sreda?Če se tema odpre?Se vidi,da ne delaš vikende...Mi ki vse vikende delamo in vse praznike...se ne bunimo...
Če te pa zanima...kaj vse Miele nudi...si ga kupi pa boš videl...Mi ki ga imamo...že vemo kaj se skriva pod pokrovom...in kako bo oprano in posušeno z satastim bobnom...Če ni zadnjič, uničil bundo v vrednosti 200 eur.Ki je bil znak gor.Prepovedano sušenje v sušilnem stroju.Pol si lahk misliš...da ni kr neka škatla z napisom.Ampak je stroj kot se šika...