microsoft problemi

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kolegica mi je včeraj rekla, da ji pasword za hotmail ne dela.

Danes mi je eden reku, da se v skype ne more vpisat.

Torej kje je kakšen link kaj je narobe s microsoftom?
tongue-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
2 v enem dnevu... i don't think so.

edit:

Citat:
Gayle Abington · 20 hours 39 mins ago
Hotmail has not worked well on my smart phone I cant see my emails at times and others it wont go past 12 23 2013 and its jan 3 2014
also. now I cant get it to work period on my computer it keeps acting like its busy but nothing ever happens...
Marianne Vivas · 4 days 10 hours 6 mins ago
this site is down!!! made me change my password about five times and nothing work... this sucks!!!
Crispin J G Paton-Smith · 29 December 2013 - 12:52
I have a hotmail account and it has not synced for a few days on my computer so I went to request a new password and it says my account is incorrect and I can't get any further
Candi Dearing · 28 December 2013 - 13:35
Anybody having trouble with hotmail? Can not recieve or send emails on iphone or lap top Keeps informing me my password is incorrect etc on iphone. On lap top it has messages from hours ago. Nothing new not even spam
Felisity Cordell · 27 December 2013 - 09:16
I just keep getting an error message when logging in. Sorry, there seems to be a problem with Outlook right now
Tasha Spillane · 26 December 2013 - 22:13
I have been in Hotmail the last few days and I am not receiving any emails. Is their a problem with the site? I also can't send anything. And I've just had someone tell me my emails are bouncing back saying incorrect email address. Please help

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Pri Skype prijavi je ena finta sem malo pozabil....... naj čez naloži zadnjo verzijo z neta , restarta računalnik in bo delalo .....

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Skype ima že lep čas probleme.

Včasih deluje, da:
- povoziš trenutno verzijo z novo
- odinštaliraš skype in pobrišeš vse njegove mape in naložiš staro verzijo
- odinštaliraš skype in pobrišeš vse njegove mape in naložiš novo verzijo

p.s.
Moram potrkat sam nimam teh problemov na verziji 5.10 medtem ko soseda ki ima nastavljeno, da se ji samodejno posodablja ima težave ali z geslom ali pa da se skype sploh ne odpre, vsakih par dni.
Sem ji inštaliral staro verzijo, pa vedno sama posodobi na zadnjo, sedaj ji sploh ne hodim več rihtat skype, ker imam vsega poln " kufer ".

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Mal je treba potrpet, nameščanje stranskih vrat za NSA pač traja in včasih pride do anomalij. Sej bodo zrihtali.