Michael Schumacher se hudo ponesrečil na smučanju

Alen88

Zelenc'
21. okt 2014
22
0
1
Kak se življenje obrne na glavo...škoda ga je.
Drgač pa eden mojih naj športnikov. Se še spomnim kako sem bil prilepljen pred ekran
grin1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Nikoli prej niti pozneje nisem za nobenega športnika toliko iskreno in goreče navijal, kot prav za Schumi-ja. Zato sem še toliko bolj vesel vsake najmanjše pozitivne informacije glede zdravja.
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Verjetno niti nesreče ne bi preživel, pa ne zaradi €€, ampak ker je bil fotr v super telesni pripravljenosti

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Res je, ampak vsaj mrtev ni, čeprav eni pravijo da je to slabše kot smrt.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Evo, stran že deluje...

Jaz bi rekel, da je to relativno vzpodbudna novica, ker drugače dvomim, da bi šli odpirat stran...ali pa iščejo kak dodaten €...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Schumacher ne govori in ima težave s spominom

Tako je danes zjutraj za radio Europe 1 povedal Philippe Streiff.

Sedemkratni svetovni prvak nadaljuje rehabilitacijo na domu v Švici, kamor so ga iz Lausanne pripeljali septembra.

"Schumacher je bolje, a je vse relativno," je povedal Streiff. "Težko je, ker ne govori, je v vozičku, paraliziran, ima tudi težave s spominom."

Streiff je bil leta 1989 vpleten v hudo nesrečo, zaradi katere je kvadroplegik.

"Schumacher komunicira z družino, a le vizualno. Da je doma, pomeni hitrejše okrevanje, a bo težko."

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
"ne govori in ima težave s spominom" (kako pa vedo,da ima težave s spominom,če ne govori?)
"Schumacher je bolje, a je vse relativno" (bolje je? v čem že?)
"je v vozičku, paraliziran, ima tudi težave s spominom" (prvič slišim novico,da je v vozičku in paraliziran!? Torej,paraliziranega človeka v komi so dali na voziček?? In spet,kako ugotavljajo njegove težave s spominom?)
"Schumacher komunicira z družino, a le vizualno" (a si mižikajo?)
"Da je doma, pomeni hitrejše okrevanje, a bo težko" (zakaj bi dejstvo,da je človek doma,pomenilo hitrejše okrevanje?)

Lepo nas nategujejo s temi bučami....

Sicer pa:
http://therebel.org/en/nodisinfo/765693-michael-schumacher-s-skiing-accident-is-a-fake

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sej po takšni poškodbi je že to, da je prizavesti velik uspeh oz. čudež sodobne medicine. Po drugi strani pa je osupljivo, da si tole lahko samo multimiljonarski šampion privošči, navadni ljudje bi že bili odklopljeni iz aparatov Xkrat.