Michael Schumacher se hudo ponesrečil na smučanju

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
Ja zagotovo dobra novica,čeprav je realnostdosti bolj resna, odziva se na zvok in gleda...več pa očitno ne,drugače pa vejretno je to začetek in se bo zložil skupaj. Upajmo.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pa en krog odpeljal pa magar z gokartom

To pa res ne bo problem,saj je "out of coma"
wink-1.gif

Ok,resno,nočem se delati norca,ampak te novice o njegovi komi so mi že smešne...
Na SIOL-u je pravkar članek: "Schumacher se je zbudil iz kome"
Ni več v umetni komi...ni več v naravni komi...pravkar se je zbudil iz kome....
sprasujem se.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
hja.... v vsakem primeru, tip ga je nahebal. Ampak glede na to, da je bil svetovno javna oseba in takrat, ko je rabil navijače, fan clube, narod, ki je kupoval njegove reklamne izdelke...... od česa je bil tudi plačan... si je svetovna javnost zaslužila, da izvejo kaj se z njim dogaja. Pač, nujno zlo. In ne zdi ne mi najbolj fer, da je včasih pisalo o tem kaj je imel za kosilo, zdaj pa ne dajo v javnost v kakšem stanju je. Sej nimamo nič od tega in tudi prej nismo imeli, ko je on imel. Želim mu pa vseeno čimprejšnje ii čim boljše okrevanje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
‏@SkyNewsBreak 25m Reuters: Spokesperson says Michael #Schumacher admitted to University hospital of Lausanne in Switzerland after leaving French hospital

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
hja.... v vsakem primeru, tip ga je nahebal. Ampak glede na to, da je bil svetovno javna oseba in takrat, ko je rabil navijače, fan clube, narod, ki je kupoval njegove reklamne izdelke...... od česa je bil tudi plačan... si je svetovna javnost zaslužila, da izvejo kaj se z njim dogaja. Pač, nujno zlo. In ne zdi ne mi najbolj fer, da je včasih pisalo o tem kaj je imel za kosilo, zdaj pa ne dajo v javnost v kakšnem stanju je. Sej nimamo nič od tega in tudi prej nismo imeli, ko je on imel. Želim mu pa vseeno čimprejšnje ii čim boljše okrevanje.
Točno to jst skoz govorim. Če si je svoje bogastvo prislužil s tem, da je bil javna osebnost, potem ima javnost tudi pravico vedet kaj se zdej z njim dogaja ...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Saj se ve kaj se dogaja, ampak če bi vsako malenkost objavljali bi se potem folk spet bunil kaj toliko novic o njemu pišejo. Po mojem je boljše tako, da se vsake toliko da ven kako novico (ki je potrjeno s strani njegovega managementa), kot pa da si novinarji izmišljujejo in hočejo na vsak način priti do informacije, kot so to skušali storiti.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
to je tud res. Posledica vsega tega je, da včasih nekateri nivinarji napnejo zgodbo, še slabše je, ko kaj dodajo, da je bolje brano itd. Sej obstajajo novinarske konference, kjer lahko pred kamerami govorijo tisti, ki kaj vedo oz. ima javnost pravico da ve.
Šumi je pač legenda, ki so ga v končni fazi ustvarili ljudje. Če se ne bi prej te ljudje zanimali za njega, ko je zmagoval, danes ne bi bil sploh zanimiv.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.754
6.745
113
pri taščici
Verjamem da je družini hudo, ampak glede na to kaj so nekateri (bili) pripravljeni narediti da so bili na dirkah kjer je nastopal in podobno bi si sedaj ti ljudje tudi zaslužili neko realno info o njegovem stanju po x mesecih.
Tako pa je skoraj gotovo samo to da so ga odpustili iz Grenobla v domačo oskrbo.
v kakšnem stanju pa je, pa jaz ne znam razbrati. Sem pa prepričan da bo dobil kake mastne ponudbe za kak ekskluziven intervju, sliko... seveda če bo kdaj sposoben intervjuja...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
KSZ...
Človeku gre na bruhanje, ko bere, koliko zgodbic so novinarji sposobni sproducirat. Kolikor jaz razumem uradna objava pove samo tole:
- da ni več v komi,
- da ga ni več v Grenoblu,
- "There will be no further updates about his condition or recovery, and his location will not be made public."
- po drugem kanalu je prišlo ven, da je bil premeščen v bolnišnico v Lausanni v Švici.

That's it. Nikjer ne piše, da je buden, v kakšnem stanju dejansko je in po povedanem sodeč bo pri tovrstnem obsegu informacij tudi ostalo še dolgo časa.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Ja v najboljšem stanju vsekakor ni, imo. Pomoje pač blizu "vegetiranja", samo da pač ni več v komi, odziva se na kake manjše dražljaje, to pa je to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Nekdanji zdravnik v formuli 1 Gary Hartstein nad novico ni navdušen in verjame, da je Schumijeva zavest zgolj minimalna, njegovo stanje pa vegetativno, zaradi česar družina in Nemčevi navijači enostavno ne morejo biti dobre volje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
to mi je vedno fenomen, kaj bi naj to sploh pomenilo, ta gesta. Nimam pojma, kako bi naj zdaj ta zmaga pomenila Schumacherju, če je njemu posvečena? Je zaradi tega kaj bolj vesel. Itak si je ni on priboril, al kako naj to razumem. Al so se trudli za njega (potem je to potrebno prej definirat) ... ni mi prav jasno..se mi zdi, da je bolj samopromocija elfa. Da še nekoga znanega zraven omeniš- pa hitro dobiš šepoleg kakšnega navijača (darjana).

Al v čem je point?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Seveda je point v samopromociji, zakaj pa misliš, da toliko "športnikov" tako vneto komentira njegovo stanje, itak se ve, da ima fotr še vedno miljone navijačev...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Zdravniška ekipa iz Lozane je bila seznanjena s tem,da bo iz Grenobla prispelo reševalno vozilo,ni pa vedela,kdo bo v njem

nee,kje pa,niti posumili niso,ker verjetno iz Grenobla v 200 km oddaljeno Lozano vsak dan pripeljejo kakih 15 skrivnostnih pacientov...

Novice o Schumacherju zadnje čase presegajo znanstveno fantastiko
rolleyes-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ah, ce prej ni blo res....bog si ga vedi, ce je tale resnicna....sicer pa....si folk vrjetn predstavlja, da je model odprl oci, se su uscat na wc pa nazaj lezat?
confused-1.gif