Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po zakonu ti vozilo absolutno pripada!!! Jaz sem do sedaj še vedno dobil nadomestni avto v času odprave napake (v okviru garancije) na pooblaščenem servisu. Včasih je treba pač bolj na trdo (oceniš kakšen pristop bo najbolje deloval), vendar avto vsekakor dobiš. Če ti zavrnejo izdajo nadomestnega vozila, potem lahko rentaš avto v tem razredu (za čas servisa) in jim preko odvetnika pošlješ ta račun... Čisto odvisno od tega, kolk se ti da ukvarjat s tem.
Ko sem pripeljal Espace-a na vpoklic + menjava zavornih oblog, so mi avtomatsko dali novo Laguno. Sploh nisem rabil rečt, da bi mel nadomesten avto. Pa je bil avto že izven garancije.
Šlo se je za cee'da, crknil pa je nek senzor; problem je bil, da se je med vožnjo na vsake toliko časa prižgala ABS lučka, od takrat naprej pa je volan postal precej bolj trd, med menjavanjem pa so obrati padli na nulo.
Sej v končni fazi sploh ni važno za kateri avto al pa izdelek gre. Ishtar007 ti je čist točno povedal!! Po zakonnu ti pripada nadomestni izdelek. Če ti ga ne dajo ti morajo kriti stroške najema drugega. Glej 20. člen predvsem 2. pa 3. odstavek: http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200498&dhid=71713
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.