mešalnik zvoka za gasbo na pc

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kateri program kot mešalno mizo za zvok uporabljate na pc,

hvala in lp

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj pa še eno temo odpiraš, če še v prejšnji nisi odgovoril kaj sploh iščeš
bonk.gif

Če te tak pere, da ne veš, da si to temo že odprl: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1801756/an/0/page/0#1801756

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
kakor komu nisem pa vedel da se tudi s tem ubadaš si me presenetil
shocked-1.gif
. Traktor ima boljši zvok boljše kontrole boljše ujame beat auto beat .
Boljše efekte funkcij malo morje , uporabljajo ga v večini klubov v povezavi z mešalno mizo virtuala ne poznam tako dobro vem samo ,da traktorju ne seže do kolen .Sicer pa vsak poznavalec ki se je vpreteklosti saj malo ukvarjal s temi zadevami ti bo odgovoril ,da je traktor za dj virtual pa za zajebancijo .

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Oba znata pri auto beat lepo vsekat mimo, glede zvoka pa nisem opazil razlike (itak je razlika v zvočni in ne v programu).

Traktor je samo s promocijo in izdajanjem hardware-a uspel prit tako daleč, tukaj je Virtual zaspal. Jaz sem še od prej od Atomixa navajen na skupni prikaz obeh komadov in ne grem dol iz tega. Funkcij pa tudi nima nič manj, prej več glede kustomizacije, kjer lahko narediš svoj skin in si ga prilagodiš popolnoma po svoje. Traktor je kot kak iOS, kjer je kustomizacija nekaj kar ni dobrodošlo
tongue-1.gif

Tako kot Pioneer - ni najboljši, je pa daleč najbolj razširjen. Včasih si po klubih še našel kakega Denona, A&H, Eclerja... Sedaj pa ti že gostje kot zahtevo napišejo, da je lahko samo Pioneer. Nazadnje ko sem delal party sem imel na voljo brezplačno Denonov komplet (DN-X 1600 in DN-S 3700) ampak sem moral zaradi ostalih za 200€ izposodit 2000-ke in DJM-900
bonk.gif

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
o hudo torej je to tvoj hobi ?. Zvočna je res kar integrirana nek realtek high def audio tako ,da tako slaba spet ni res pa je da se ne more primerjat z naprimer xonarjem ali sound blasterjem podpira 192000 hz kvaliteto zvoka .
tongue-1.gif
. . Ja to je dobro da se da skin spremenit . Je pa trqaktor čistejši bolj pregleden vse na svojem mestu pri virtualu pa je potrebno poiskat . Da maš odprtih veliko programov in potem če se pritoži ali ne je verjetno bolj odvisno od procesorja koliko jedr ima moram pa reči da se mi to še ni zgodilo .Denona, A&H, Ecler imajo studijsko kvaliteto zvoka če že ne kar audifilsko . Folk se pač navadi da v klubih videva pioneer, in potem ker ne pozna znamke si misli da to pa nekaj ne štima . So pa dobre firme sploh denon in pa A&H . Si mogu met pa zaj folk ni kej .