Merkatorjevo novoletno darilo

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Različni so. Sam sem imel na vrhu smrekce vino.

Se pa če dobro pogledaš pod 100W lučjo vidi, kaj je pod katerim premazom in lahko izbiraš
grin1.gif

Hvala, sem izbral čokolado
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Še tisto, kar ti dajo zastojn, nisi zadovoljna
stupid-1.gif

sicer pa...podarjenemu konju se ne gleda pod zobe.

Hvala za nasvet, kako lahko vidiš, kaj je pod premazom
cheer.gif

Sam me pa zanima kako bomo drugo leto glede tega, ker sem prepričana, da kdo iz mečkatorja tole bral
hysterical-1.gif

lansko leto je bilo recimo vse enako razporejeno (izdelki) letos so pa mešano.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.856
686
113
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Zadeva se najbolje vidi pod neonko
zmaga.gif
.

Sem prej glih gledal po neonko in se je kar lepo vidlo, ampak ni ga čez 500W reflektor
evil.gif

Ampak tam moraš že malo paziti, da se ti papir ne vžge
grin1.gif

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Sem želel 2x pršut. Pa nisem bral točno in sem si zajebal prvi bon (dobil čokolado). Drugi pa je s pomočjo "sodobnih znanstvenih raziskav" obrodil PRŠUT!
smile-1.gif

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Pri meni je pršut na vrhu. Pa najslabše se vidi, je šlo po sistemu izločanja.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Jaz sem kar vse skrampal, ker sem imel občutek da ni nič kaj pametnega (koliko sem pač uspel razbrat pod žarnico) in res je bilo. Raje bi videl, da bi bile res kakšne večje nagrade (popuste) ampak da bi jih bilo pač manj. Nimam pa sicer nič proti tem akcijam.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Ste to dibili tisti, ki mate MPiko in interval 8. v mesecu? Mi mamo 18, pa nismo še nič prejel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.774
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Mogoče pa zapraviš tudi kak E več zaradi tega!
grims-1.gif

za stvar ki jo potrebujem. Letake imajo v vsaki trgovini..., tako da ni treba s tem še pošte obremenjevat. Če pa dobiš reklamona dom pa greš velikokrat v trgovino po neko "akcijsko" stvar ki je ne potrebuješ nujnno, zraven pa kupiš še cel kup stvari po "normalni" ceni, ki pa jjih sploh ne potrebuješ.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
je prov lep novoletni paket! pršut, vino, krema nivea, 5% popusta tu in tam, k moreš itak neki zapravit da ga dobiš, in ja, s tem plačaš pršut, vino in nivea kremo.
Kar je meni znano lahko samo en krogec spraskaš, tako da bodo tisti s 5% popustom, plačali ostalim vino pa pršut.
evil.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pri nas so dobili pršut...Itak hodimo vedno v Mercator pol pa mimogrede vzameš še teh 10 dag.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Sem dobila 5% v Interšportu - zdaj pa me daje dilema, ali naj kupim bundo z "ugodnim" 5% popustom pred novim letom ali pa počakam še par dni in jo dobim na razprodaji za 50% ceneje ... ta moja neodločnost me ubija ...
uf-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Sem dobila 5% v Interšportu - zdaj pa me daje dilema, ali naj kupim bundo z "ugodnim" 5% popustom pred novim letom ali pa počakam še par dni in jo dobim na razprodaji za 50% ceneje ... ta moja neodločnost me ubija ...
uf-1.gif

Mogoče te bo pa kdo na razprodaji prehitel.
evil.gif

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
ksz
Pri kremi je tiskarska napaka. Namesto 75ml piše 75l. V Kranju je že ena ženska prišla v mercator center iskat 75 litrov kreme.
hysterical-1.gif