Mercedesi nad 17`

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
147
54
28
A klaso , sploh CLA modele ima pretežno kar mladina, starci palijo bolj na GLA, tisti s še mal več šuške v tošlu pa na GLC .
Vem, ker sem pred nakupom kar fajn opazoval te modele, ker sem vedel, da bo treba tošl odpret :p. Je pa CLA bil potem izbran zaradi kupejevskega izgleda - so jo vrata brez okvirja in velika sončna streha čist zasvojili

• Všeč mi je
Reactions: Barbarian in sajkek

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.645
151
63
"ker lahko" je eden najbolj glupih argumentov v sodobni zgodovini.

A klasa je hot hatch - primeren za rally , bi lahko imel tudi 800 hp. B pač to ni.
A dihaš. Sorry sm pozabil tebe vprašat k sm kupoval

Rabm min več placa, karavanov ne maram. Avto je čist ok. Pa še lep sleeper.

Za zravn je pa še kej v garaži, nič bat da nom izpadu penzič

Back to topic...Motor je ok, seevisi niso dragi, cel sklop z baterijami in občutljivostvjo na nihanje napetosti je pa k...

• Všeč mi je
Reactions: Barbarian

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.277
37
48
A klaso , sploh CLA modele ima pretežno kar mladina, starci palijo bolj na GLA, tisti s še mal več šuške v tošlu pa na GLC .
Vem, ker sem pred nakupom kar fajn opazoval te modele, ker sem vedel, da bo treba tošl odpret :p. Je pa CLA bil potem izbran zaradi kupejevskega izgleda - so jo vrata brez okvirja in velika sončna streha čist zasvojili
Men je ta CLA nekak padu v uč pa mogoče C a je teh 250 malo, v CLA je boljša izbira pa obvezno limo - karavana zastojn ne vzamem :)