Mercedes Citan

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
WTF

Uf je "lep".
bonk.gif

Samo, da so fleet stranke zadovoljne
aplauz.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Držim pesti, da bo zvezda popravila debilen dizajn senčnikov na vetrobranskem steklu, debilno delovanje avtomatike peri-briši in občasno črnogorskost intervalnega delovaja brisalcev. Vsaj to, če drugega ne. Aja, daljši obvolanski ročici (vsak gram plastike očitno stane, nje) ter trše vzemetenje in amortizerji bi bili pa že kar pobožna želja
cool-1.gif
.

Sicer pa grem takoj jutri popravit potni nalog za službeni avto - noter napišem Mercedes
cheer.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
debilno delovanje avtomatike peri-briši

A te moti to, da brisalci po peri-briši postopku in parih sekundah še enkrat pobrišejo? To je bla men ena zanimiva in pozitivna pogruntavščina
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Pozitivna? Hja, no.
tongue-1.gif
Precej dražji, v vseh pogledih boljši avti in tudi takšni, ki se jih je prodalo več velikostnih razredov več kot kangoojev, tega sr**** nimajo.

Poglejva prigodo z nekega lepega zimskega ponedeljekovega jutra pred dvema mesecoma...
cheer.gif

Če pustiva za trenutek govoričenje o Petrolovem vitreksu, ki je zmrznil v ceveh, in se je (kljub obilni dozi svežega vitreksa s prve pumpe) odtajal šele nekje v Soški dolini, ko je bilo 10 stopinj plusa.

Pa dajva razmisliti: kdaj rabi človek pranje šipe najbolj na svetu? Polet? Ne. Konec maja, ko se regratu in cvetnemu prahu strga in imaš šipo že kar rumeno? Tudi ne - opereš enkrat in si za pol dneva dober. Pranje šipe najbolj rabiš takrat, ko je na cesti plundra in ti ta konstantno svinja šipo. In pri usrani šipi za en drek vidiš, v temi, kjer se ti ob svinjski šipi še dodatno bleščijo luči nasproti vozečih avtomobilov, pa sploh. Pravzraprav v takšnih pogojih šipo pereš vsako minuto.

In kako to izgleda s citanom? Opereš šipo, brisalci obrišejo enkrat, dvakrat, dovolj je. Šipa je čista, za naslednjih 45 sekund je svet spet lepo viden, vesolje veselja!
aplauz.gif

Še P.S.: po kakšnem letu vožnje s tem... citanom, ja, sem končno le pogruntal žabarski sistem
zmaga.gif
In čez minutko se zgodba začne spet znova.

Renualt citanom? Nein, danke. Tudi zastonj ga ne vzamem.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.150
11.018
113
kod Džej-Zija
To tvojo izkušnjo z brisalcem sem imel na VW Touranu. Ko je šipa lepo in kvalitetno očiščena, potegne še enkrat čez in svežo svinjarijo razmaže. Je pa res, da je bil to Touran orve generacije. Morda jih je do danes že srečala pamet.
rolleyes-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Se lepo vidi kako razvajena je mladina v tem cajtu.
bonk.gif
Da ti eni brisalci toliko zivcev pozrejo. Clovek ti bos ze pri 30 letih na Helexu.

Da bi izklopil avtomatske brisalce, najbrz nisi pomislil.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Isto je imel prejšnji Ford Mondeo in ima Fiat Croma - za to sem 100%; tako da to ni nujno (samo) francoska genialnost. In ti dam v vsem 100% prav, ker je res tako.
Če se mi bo zahotelo, da 15s po pranju brisalci še enkrat pobrišejo, bom pač premaknil tisto vejico ob volanu

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bonk.gif
Da ti eni brisalci toliko zivcev pozrejo. Clovek ti bos ze pri 30 letih na Helexu.

Še enkrat dobro preberi - ne gre za samodejno brisanje

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Razvajena? Upam da ne tako zelo,
smile-1.gif

Kako bi to izklopil? S testerjem? Sem pomislil, ampak vzdrževanje službenih avtov ni v moji domeni... Ko je firma kupovala nov avto (izbira je bil citan ali pa oktavija karavan), me ni nihče hotel poslušati, ko sem povedal, da je prvo kolm-kišta, drugo pa čisto spodoben avto z dvakrat daljšo življenjsko dobo od prvega. Klinc jih gleda
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bonk.gif

Hudiča se ne da izklopiti.